Nakon napada Kim se definitivno povlači iz javnosti

Praktična žena
Nakon napada Kim se definitivno povlači iz javnosti
Porodica Kardashian-Gener sasvim se izmijenila nakon svega onoga što se dogodilo Kim Kardashian u Parizu. Svi su bili u šoku, sve je zadesila velika promjena, međutim, sada se svi polako vraćaju u normalu. Kiley Gener se vratila snimanju videa za Snapchat, te je prvi od njih bio sa malenom Nort Vest, dok se Kendal Gener vratila na Instargam, a Kloi Kardashian je bila i u jednom talk show-u. No, od Kim i dalje ni traga, ni glasa. Kiley Gener se vratila snimanju videa za Snapchat, te je prvi od njih bio sa malenom Nort Vest, dok se Kenda Gener vratila na Instargam, a Kloi Kardašijan je bila i u jednom talk show-u. No, od Kim i dalje ni traga, ni glasa.

Porodica Kardashian-Gener sasvim se izmijenila nakon svega onoga što se dogodilo Kim Kardashian u Parizu. Svi su bili u šoku, sve je zadesila velika promjena, međutim, sada se svi polako vraćaju u normalu. Kiley Gener se vratila snimanju videa za Snapchat, te je prvi od njih bio sa malenom Nort Vest, dok se Kendal Gener vratila na Instargam, a Kloi Kardashian je bila i u jednom talk show-u. No, od Kim i dalje ni traga, ni glasa.
Kiley Gener se vratila snimanju videa za Snapchat, te je prvi od njih bio sa malenom Nort Vest, dok se Kenda Gener vratila na Instargam, a Kloi Kardašijan je bila i u jednom talk show-u. No, od Kim i dalje ni traga, ni glasa.

Zbunjenost oko toga zašto je nema, da li će se uskoro ili uopšte pojaviti na društvenim mrežama, riješila je Stefany Shepard, Kimina asistentkinja. U objavi napisanoj ručno, između ostalog stajalo je izvinjenje cijeloj javnosti i fanovima Kardashianove, te to da će se Kim na neko vrijeme povući iz javnog života, zbog svega što se dogodilo.

Očigledno joj je potreban jedan duži odmor i rehabilitacija, da bi mogla da se vrati na staro, ali je Shepardova na kraju napisala i to da neće sve predugo trajati Na kraju saopštenja, Stefani je poručila svima da se strpe, te da će uskoro opet moći da vide nove postove i novitete na aplikacijama, koje je Kim pokrenula.

Ne propustite