FBI ipak obavio razgovor sa Angelinom Jolie: Proveli su s njom i djecom tri sata, skupljaju informacije o incidentu u avionu

Show
FBI ipak obavio razgovor sa Angelinom Jolie: Proveli su s njom i djecom tri sata, skupljaju informacije o incidentu u avionu
Premda je FBI već demantirao da se protiv Brada Pitta ili Angeline Jolie vodi službena istraga, dvojica njihovih agenata navodno su u utorak bili u kući slavne glumice u Malibuu i proveli s njom i njezinom obitelji u razgovoru tri sata.

Premda je FBI već demantirao da se protiv Brada Pitta ili Angeline Jolie vodi službena istraga, dvojica njihovih agenata navodno su u utorak bili u kući slavne glumice u Malibuu i proveli s njom i njezinom obitelji u razgovoru tri sata, piše TMZ.

Prema informacijama koje su dobili iz FBI-ja, navodno se radi o neformalnom razgovoru u kojem su skupljali informacije o incidentu koji se dogodio 14. rujna na letu iz Francuske za SAD kad se glumac navodno sukobio s 15-godišnjim sinom Maddoxom.

Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvodom prije mjesec dana i dok se konačno ne riješi situacija, pripalo joj je skrbništvo nad djecom. 52-godišnji glumac trenutno može viđati djecu samo uz nadzor socijalne službe zbog optužbi da je u alkoholiziranom i drogiranom stanju napao Maddoxa. Pitt odbacuje optužbe i traži zajedničko skrbništvo s bivšom suprugom.

Par je bio zajedno 12 godina, a dvije godine u braku, no sad navodno nemaju više nikakvih kontakata. Komunikaciju u njihovo ime obavljaju odvjetnici. Pitt je nedavno nakon dugo vremena vidio djecu, osim Maddoxa koji je navodno odbio susret s ocem, piše Us Weekly.

Ne propustite