Mlada blogerka (27) oduševila modni svijet: Najpoznatiji brendovi žele baš nju!

Praktična žena
Mlada blogerka (27) oduševila modni svijet: Najpoznatiji brendovi žele baš nju!
Negin iza sebe ima nekoliko saradnji sa najpoznatijim brendovima i preko 3.4 miliona pratilaca koji svaki dan prate zgode ove harizmatične 27-godišnje ljepotice. Ukoliko spadate u one modne zaluđenike koji na svojoj follow listi imaju najbolje i najpopularnije blogerke na svijetu, onda sigurno znate ko je Negin Mirsalehi. Jer, ako ste i pomislili kako joj je stil previše glamurozan, perfektan, zapratili ste je zbog njenih veličanstvenih ombre lokni o kojima su se nedavno mnogi mediji raspisali tvrdeći da Negin ima najljepšu kosu od svih dama na Instagram nebu.

Negin iza sebe ima nekoliko saradnji sa najpoznatijim brendovima i preko 3.4 miliona pratilaca koji svaki dan prate zgode ove harizmatične 27-godišnje ljepotice. 
  
Ukoliko spadate u one modne zaluđenike koji na svojoj follow listi imaju najbolje i najpopularnije blogerke na svijetu, onda sigurno znate ko je Negin Mirsalehi. Jer, ako ste i pomislili kako joj je stil previše glamurozan, perfektan, zapratili ste je zbog njenih veličanstvenih ombre lokni o kojima su se nedavno mnogi mediji raspisali tvrdeći da Negin ima najljepšu kosu od svih dama na Instagram nebu. 

Persijska jlepotica koja živi i radi u Amsterdamu, prije nego što je pokrenula sopstveni blog, jedan od najboljih u Holandiji, je dobila master diplomu u marketingu uvjerena kako je to njena budućnost.

Godine 2012. iz hobija je otvorila svoju modnu, bjutii lajfstajl platformu na kojoj nije samo dokumentovala svoje odjevne kombinacije već i putopise, savjete za ljepotu i prijedloge za određeni stil.

Negin je otkrila nekoliko detalja o sebi:

Prva velika (skupa) kupovina: Klasična Speedy 30 Louis Vuitton torba za koju sam štedila od svoje 17 godine. I dalje je imam i često nosim, tako da ne žalim!

Koga bi voljela da možeš da pozoveš na večeru iz snova, bilo ko, i oni koji više nisu sa nama? Definitivno Džon Lenon.

Bez kog proizvoda ne možeš da zamisliš odmor na izolovanom, egzotičnom ostrvu (samo jedan)? Pa najprije kremu za sunčanje.

Kada bismo zavirili u tvoju torbu, šta bismo tamo našli? Uf, previše! Ali uvijek bočicu vode, mejkap za dnevnu šminku i balzam za usne.

Ukoliko bi morala da nosiš samo jednu boju ruža, koja bi to bila? Mauve Pink.

Omiljen dizajner: Maison Valentino za haljine. One su toliko delikatne i ženstvene, u njima se svaka žena osjeća kao princeza!

Omiljena bjuti ikona: Džeklin Kenedi Onazis. Ona je otjelotvorenje skromnosti, stila i intelekta, i naravno moja majka.

Štikle ili ravna obuća? Štikle su zabavne, ali ja ipak preferiram ravnu obuću poput mokasina, baletanki i oksfordica.

5 ključnih komada u tvom garderoberu: Kožna jakna, zvoncare, salonke u boji kože, bijela majica i kaput, dužine do poda.


  

Ne propustite