Nastavnica na saslušanju nakon što je optužena da je dijelila postelju sa maloljetnom učenicom

Šokantno!
Nastavnica na saslušanju nakon što je optužena da je dijelila postelju sa maloljetnom učenicom
Nastavnica u srednjoj školi dobila otkaz zbog ljubavne veze sa svojom 17-godišnjom učenicom, a vezu je razotkrio otac djevojke koji je na njenom vratu uočio ljubavni ugriz.

Nastavnica u srednjoj školi dobila otkaz zbog ljubavne veze sa svojom 17-godišnjom učenicom, a vezu je razotkrio otac djevojke koji je na njenom vratu uočio ljubavni ugriz. U toku su saslušanja stručnih vijeća, piše Independent.

Nia Devies, nastavnica likovne i filmske umjetnosti iz Kardifa, navodno je inicirala desetomjesečnu seksualnu vezu s učenicom tokom koje su razmijenile na hiljadu neprimjerenih poruka.

Na saslušanju se moglo čuti da su 31-godišnja nastavnica i njena učenica dijelile krevet tokom poseta londonskim galerijama. Školu je o svemu obavijestio otac djevojke, policajac, nakon što joj je na vratu uočio nešto što je opisao kao ljubavni ugriz.

uciteljica

Slučaj je prijavio i svojim kolegama, ali protiv nastavnice nikad nije podignuta optužnica jer je tad maloljetna djevojka tvrdila da nikad nisu imale seksualne odnose, već da su se samo poljubile i spavale u istom krevetu.

Djevojka, danas 19-godišnjakinja, na saslušanju je demantovala izjave i rekla da nikad nikome, niti policiji, niti porodici, nije priznala da se poljubila s nastavnicom, nego da su oni bili zbunjeni i nisu shvatili.

– Razmjenjivale smo poruke, ali to su bile poruke vezane uz druženja. I bilo ih je desetak, a ne na hijade. Nikad tati nisam rekla da sam poljubila Niu, to je potpuna laž – rekla je djevojka.

Takođe je demantovala glasine da trenutno zajedno žive u Kardifu.

(Independent)

 

Ne propustite