Bili su prezgodni, a onda su pretjerali sa plastičnom hirurgijom

Zanimljivosti
Bili su prezgodni, a onda su pretjerali sa plastičnom hirurgijom
U medijima se puno više priča o estetskim korekcijama slavnih dama, ali i mnogi poznati muškarci nisu mogli odoljeti čarima plastične hirurgije i pritom su – pretjerali.

U medijima se puno više priča o estetskim korekcijama slavnih dama, ali i mnogi poznati muškarci nisu mogli odoljeti čarima plastične hirurgije i pritom su – pretjerali.

Mnoge žene potvrdit će vjerodostojnost stare poslovice koja kaže da su muškarci poput vina, što stariji – to bolji.
Nema ništa seksipilnije od muškarca koji stari dostojanstveno, ali s time se ne bi složili neki od fatalnih zavodnika iz 80-ih. Roker Axl Rose, frontmen benda Guns N' Roses, u najvećim danima slave imao je milione obožavateljica širom svijeta i bio pravi seks simbol.

axl1


Axl Rose 2006. godine sa sumnjivo mladolikim licem (Foto: AFP)


Izgleda da se nije znao nositi s godinama jer se 2006. prvi put počelo šuškati da se odao čarima plastične kirurgije kada se na jednom događanju pojavio sumnjivo glatkog i mladolikog lica. Vodeći holivudski plastični kirurzi tada su zaključili da se takva promjena može dogoditi isključivo zahvaljujući liftingu lica tj. zatezanju.

axl2

Axl Rose (Foto: Getty Images)

 

Axl i danas u 55. godini života ima lice bez ijedne bore što posebno dolazi do izražaja tokom njegovih koncerata. Iako se muzičar na nastupima ne suzdržava od pravljenja grimasa, njegovo lice je nepomično, bez tragova boranja. Stručnjaci tvrde da je za to zaslužan tretman botoksom i filerima.

mickey1

Glumac Mickey Rourke (Foto: AFP/Getty Images)

 

Mickey Rourke još je jedan ljepotan na listi frajera koji su pretjerali s korekcijama. Svjetsku slavu donio mu je film 'Devet i po tjedana', a njegove obožavateljice ni danas ne mogu prežaliti prekrasno privlačno lice neodoljivog zavodnika.

 

ray

Glumac Ray Liotta (Foto: AFP/Getty Images)

 

Glumac Ray Liotta čitav život borio se s ožiljcima na licu koji su posljedica akni u mladosti, ali pretjerao je u namjeri da ima savršeno lice i izgleda mladoliko. Korekcije na licu naposljetku nisu donijele željeni rezultat.

stalonne

Sylvester Stalonne (Foto: AFP/Getty Images)

 

Sylvester Stallone i Jean Claude Van Damme, velike akcijske zvijezde, također su pokušali zaustaviti godine lifingom i botoksom, na žalost svojih obožavateljica.

van-damme

Jean Claude Van Damme (Foto: AFP/Getty Images)

 

 

izvor: zadovoljna.hr

 

 

 

Ne propustite