Fanovi tužni: Petar Grašo najavio povlačenje sa muzičke scene

Kultura
Fanovi tužni: Petar Grašo najavio povlačenje sa muzičke scene
Petar Grašo izjavio je da ponovno razmišlja o povlačenju s glazbene scene.

Petar Grašo izjavio je da ponovno razmišlja o povlačenju s glazbene scene.

"Sigurno će biti pauza opet", rekao je za RTL i rastužio fanove koji su jedva dočekali da se vrati nakon posljednje stanke od deset godina.

Grašo je nakon povratka na scenu apsolutno pokorio sve glazbene ljestvice te rasprodao većinu dvorana u Hrvatskoj pa je mnoge začudila ova njegova najava.

"Radim sad album, radimo album Tonči, ja i moja ekipa. Napravit ćemo to da bude jedan zapis, četvrti album konačno, i onda ćemo nakon toga razmisliti malo o povlačenju. Ne mogu ja to. Previše je to meni", rekao je Grašo i dodao da ne želi dosaditi publici.

"Mislim da svaki normalan čovjek ima umjerenu želju za radom. Normalan. Ja jako volim raditi. To, koliko sam se naradio zadnje dvije godine, mislim da netko prosječno prođe u 10 godina, ali nije stvar u tome. Stvar je u tome da nikad nisam volio dosadne ljude i nisam nikad volio biti dosadan. Ne bih htio prijeći tu granicu u kojoj je Grašo prelazi u neku svakodnevnu pojavu. Ja nisam taj tip", otkrio je.

"Ne bih želio da iskačem sa svih jumbo plakata, da iskačem sa svih mogućih postaja. Mislim da sam tu, mislim da sam u toj mjeri ukusan. Čini mi se da zbog toga dobro dođe neko povlačenje, neka pauza. Neće nje bit tako skoro, ali će biti sigurno", zaključio je na kraju.

(index.hr)

Ne propustite