Duhovi, fantomi, misteriozna bića: 10 najjezivijih paranormalnih pojava koje je potvrdila i policija

E buraz
Duhovi, fantomi, misteriozna bića: 10 najjezivijih paranormalnih pojava koje je potvrdila i policija
Policajci su školovani da se nose sa svakakvim prizorima.

Policajci su školovani da se nose sa svakakvim prizorima. No niti najiskusniji nisu bili pripremljeni za paranormalne pojave kojima su svjedočili…
Ponekad kad odgovaraju na poziv, policajce dočeka nešto, u najmanju ruku, neobjašnjivo, a ponekad ne moraju niti otići iz postaje kako bi svjedočili nadnaravnim pojavama. Portal Listverse popisao je 10 najjezivijih susreta policajaca s paranormalnim.

 
1. Duh u postaji

Karl Romero mirno je dežurao u subotnju večer u policijskoj postaji Espanola u američkom Novom Meksiku 2014. Gledao je nadzorne kamere i sve je bilo u redu dok u predvorju nije spazio nešto neobično.
Ispočetka je mislio da je svijetla “mrlja” neki kukac blizu kamere. A onda je vidio da mrlja ima noge. Znao je da ne može biti čovjek, s obzirom na to da je postaja blokirana, a čovjek bi svakako aktivirao alarme.
Kada je sljedeći dan raportirao nadređenima što je vidio, većina mu je vjerovala. Neki šefovi i kolege su čak podijelili svoje jezive susrete, te rekli kako su čuli čudne, neobjašnjive zvukove. Neki su baš kao i Romero vidjeli čudne pojave u predvorju.
Televiziji koja se zainteresirala za pojave Romero je rekao kako misli da duh ima neke veze s neriješenim ubojstvima proteklih godina u tom području.

Ne propustite