Nezapamćeni haos u "Zvezdama Granda": Aca Lukas pošteno izvrijeđao člana žirija, ni Popović nije uspio da ga smiri

Show
Nezapamćeni haos u "Zvezdama Granda": Aca Lukas pošteno izvrijeđao  člana žirija, ni Popović nije uspio da ga smiri
Nova sezona takmičarskog show programa "Zvezde Granda" nedavno je počela, a već smo imali priliku da vidimo žučne rasprave među članovima žirija.

Nova sezona takmičarskog show programa "Zvezde Granda" nedavno je počela, a već smo imali priliku da vidimo žučne rasprave među članovima žirija. 

Ovogodišnji novitet je i tajanstveni član žirija koji je sinoć ulazio nekoliko puta u sukobe sa stalnim članovima. 

Skrivena ličnost ovoga puta bila je pjevačica narodne muzike Izvorinka Milošević koja je nakon rasprave sa Jelenom Karleušom ušla u sukob i sa pjevačem Acom Lukasom.

izvorinka-milosevicpg

Do svađe je došlo nakon što je  Izvorinka glasala drugačije od ostatka žirija jer nije smatrala da kanditatkinja treba da prođe dalje.

"Glas naroda bi ostao potpuno indiferentan na nastup dotične gospođice zbog toga što ne emituje nikakve specijalne vibracije. Možda bi druga numera Severine Kojić donekle dotakla nekoga, ali nije dovoljno. Glas naroda je ovoga puta ostao potpuno ravnodušan" - rekla je Izvorinka Milošević.

"Ja sam se sav naježio zbog ovog glasa naroda. Ja ću da kažem svoj komentar koji se potpuno ne slaže sa glasom naroda, a čini mi se da se ja prilično sa narodom slažem" - rekao je Lukas dok je njegov komentar bio ispraćen gromoglasnim aplauzom iz publike.

Izvornika je nastavila da komentariše, pa je ne kraju Lukas povikao: 

"Ne želim da slušam ovo, ovo su neki praistorijski komentari. Imam utisak da ste Vi neki dinosaurus. Ja bih samo da pitam produkciju, dokle će da dozvoljava da ovaj godpodin ili gospođa se*e. Udavi nas. Sjašite više s mene" - rekao je on.

Izvornika je još jednom pokušala da obrazloži svoj komentar, ali pjevač joj je žestoko odbrusio: 

"Začepi, bre, gubicu. Niko te ništa nije pitao!"


 

 

 

Ne propustite