MUP KS: Privedene dvije osobe zbog sumnje na krađu tašni

Bosna i Hercegovina
MUP KS: Privedene dvije osobe zbog sumnje na krađu tašni
Tri nepoznate osobe izvršile su, sinoć u ulici Srđana Aleksića bb u općini Novi Grad Sarajevo, razbojništvo nad K. DŽ. iz Sarajeva i ukrali joj tašnu.

Tri nepoznate osobe izvršile su, sinoć u ulici Srđana Aleksića bb u općini Novi Grad Sarajevo, razbojništvo nad K. DŽ. iz Sarajeva. 

O tome je obavješten dežumi tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju tog događaja, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Tri nepoznate osobe izvršile, uz upotrebu fizičke snage, sinoć u ulici Grada Kalgarija bb u općini Novi Grad Sarajevo, razbojništvo nad K. D. iz Sarajeva i ukrali joj tašnu.

O tome je obavješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj je izvršila ekipa MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Treće PU PS Novi Grad priveli su, istog dana u 19,10 sati, O. A. (1999.) i H. M. (1997.) iz Sarajeva zbog osnova sumnje da su počinili razbojništvo na štetu K. DŽ. i K. D., dok policijski službenici nastavljaju rad na identifikaciji i pronalasku trećeg izvršioca.

O tome je obavješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a osobe lišene slobode privedene su u Odsjek za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Izvor: Fena 

Ne propustite