Uhapšen ariljski narko-dvojac, pali sa 58 kg marihuane!

Region
Uhapšen ariljski narko-dvojac, pali sa 58 kg marihuane!
Policija u Arilju pronašla je pregledom vozila i pretresom stana oko 58 kilograma marihune, koju je oduzela. Podsjetimo, policija je sinoć u okolini Arilja, u neposrednoj blizini zasada maruhuane, organizovala zasjedu u kojoj je pokušala da zaustavi "sitroen" užičkih tablica u kojem su bila dvojica muškaraca.

Policija u Arilju pronašla je pregledom vozila i pretresom stana oko 58 kilograma marihune, koju je oduzela.

Podsjetimo, policija je sinoć u okolini Arilja, u neposrednoj blizini zasada maruhuane, organizovala zasjedu u kojoj je pokušala da zaustavi "sitroen" užičkih tablica u kojem su bila dvojica muškaraca.

Oglušivši se o naređenje policije, vozač je punim gasom krenuo pravo na policajce dok je suvozač u ruci držao vatreno oružje upereno u pravcu policije.

 
Policajci su ispalili po dva hica iz vatrenog oružja u vozilo ne bi li odbili napad. Automobil je nastavio da se kreće, a potom se i prevrnuo, poslije čega je dvojac pješke pobjegao u nepoznatom pravcu.

Pregledom vozila, policija je pronašla devet stabljika biljke marihuane ukupne težine oko 12 kilograma.

Takođe, pretresom stana i drugih prostorija osoba za koje se sumnja da su pripadnici ove kriminalne grupe kod M. M. (29) iz Arilja pronađeno je 39 stabljika marihuane, težine oko 46 kilograma.

Tom prilikom, uhapšeni su M. M. i B. P. iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a po odobrenju tužioca Višeg javnog tužilaštva u Užicu, određena im je mjera zadržavanja do 48 sati.

O događaju je obavješten tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu.

 

Ne propustite