U Bijeljini bez struje 5000 korisnika

Bosna i Hercegovina
U Bijeljini bez struje 5000 korisnika
Oko 5.000 korisnika danas će ostati bez struje na sedam sati zbog redovnog godišnjeg remonta postrojenja Trafo-stanice "Bijeljina tri", najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine". Bez električne energije od 8 do 15 sati biće kupci koji se snabdijevaju sa 10-kilovoltnog dalekovoda "Centar dva", "Zenit", "Karađorđeva", "Park" i "Kruševlje tri". "Ovo je posljednji ovogodišnji planski remont postrojenja, čime ćemo spremni i u punom kapacitetu ući u predstojeću zimu, što će biti od velikog interesa za naše kupce", rekao je portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić. On je naveo da će, zbog remonta postrojenja "Elektroprenosa BiH" od 9 do 15 sati bez električne energije biti kupci koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Ekonomija". Zbog ovog remonta bez električne energije biće oko 1.000 potrošača.

Oko 5.000 korisnika danas će ostati bez struje na sedam sati zbog redovnog godišnjeg remonta postrojenja Trafo-stanice "Bijeljina tri", najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine".
Bez električne energije od 8 do 15 sati biće kupci koji se snabdijevaju sa 10-kilovoltnog dalekovoda "Centar dva", "Zenit", "Karađorđeva", "Park" i "Kruševlje tri".

"Ovo je posljednji ovogodišnji planski remont postrojenja, čime ćemo spremni i u punom kapacitetu ući u predstojeću zimu, što će biti od velikog interesa za naše kupce", rekao je portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

On je naveo da će, zbog remonta postrojenja "Elektroprenosa BiH" od 9 do 15 sati bez električne energije biti kupci koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Ekonomija".

Zbog ovog remonta bez električne energije biće oko 1.000 potrošača.

Izvor: Fena 

Ne propustite