Jezivi plan ISIS-a za ubijanje po Evropi procurio u javnost: Otkriveno tačno vrijeme jezivih dešavanja

Svijet
Jezivi plan ISIS-a za ubijanje po Evropi procurio u javnost: Otkriveno tačno vrijeme jezivih dešavanja
Pripadnici terorističke grupe ISIS su odlučili da regrutuju potencijalne serijske ubice kako bi terorisali građane u zapadnim zemljama.

Pripadnici terorističke grupe ISIS su odlučili da regrutuju potencijalne serijske ubice kako bi terorisali građane u zapadnim zemljama. Grupa podstiče ekstremiste koji žive u Evropi i SAD – u da nasumično napadaju ljude nožem po selima i gradovima.

Oni žele da njihovi sljedbenici kupe nož, da napadnu nedužne ljude, da se potom noža otarase i da počnu sve iznova.

U magazinu "Rumijah" koji ova grupa objavljuje, pojavio se članak gdje se mogu pročitati savjeti kakvi su noževi najpogodniji za zločin i da je najbolje napasti kada padne mrak na skrivenim mjestima – savršeni zločin je tačno od momenta kada padne mrak, jer tada ljudi nemaju strah kao što je slučaj u sitnim satima.

isis-2

Cilj je motivisati sljedbenike da koriste noževe umjesto pištolja zato što je noževima lakše rukovati. Vjeruju da bi policiji bilo veoma teško da ovakve ljude uhvati, za razliku od bombaša koji sa sobom moraju da nose određenu opremu.

– Ne morate da budete vojnik ili da znate da rukujete pištoljem da biste izveli masakr i uplašili naciju – poručuju vođe ISIS-a.

(thesun.co.uk)

Ne propustite