Bila je u vezi sa poznatim političarem, snimila je erotski film, a danas je pjevačica

Show
Bila je u vezi sa poznatim političarem, snimila je erotski film, a danas je pjevačica
Vesna Vukelić Vendi, pjevačica, glumica, nekadašnji model i učesnica rijaliti programa privlači mnogo pažnje gdje god da se pojavi.

Vesna Vukelić Vendi, pjevačica, glumica, nekadašnji model i učesnica rijaliti programa privlači mnogo pažnje gdje god da se pojavi.


Vendi je započela svoju karijeru 80-ih godina prošlog vijeka, kao model, a muzikom je počela da se bavi deceniju kasnije. Ubrzo je dobila nadimak "Kraljica vašara", ipak Vendi je najveću pažnju skrenula na sebe 1992. godine kada se pojavila u emisiji Milovana Ilića Minimaksa, nakon pobjede u takmičenju za Mis dekoltea Jugoslavije. Tada je Minimaks izrekao rečenicu koja se i danas pamti "Vendi će uvijek za prsa biti ispred svih svojih konkurentkinja na estradi".


Vendi se oprobala i kao glumica, pa je u filmu Isidore Bjelice "Draga Mašin u ormaru" igrala upravo srpsku kraljicu, međutim film nikada nije prikazan u javnosti jer je ukraden. Nedugo zatim, Vendi je nastupila i u erotkom filmu "Electric blue". 

Ipak, detalj iz života kontroverzne pjevačice koji je potpuno šokirao javnost jeste njena veza sa Vojislavom Šešeljem. Kada se upustila u vezu sa njim Vendi je imala samo 19 godina, a njihovo prijateljstvo traje već 25 godina.

- Tada sam imala 19 godina i, bez obzira na moje neiskustvo, interesovanja su nam se poklopila. Moj spoljašnji izgled nije bio u prvom planu, već intelekt, jer Šešelja nikad nije privlačila "prazna ambalaža". Ja sam bila prva osoba koja je ušla u njegov stan i koja mu je upoznala majku. Naša veza je u jednom trenutku postala ozbiljna, pa se povelo i pitanje braka. Ali kako ja nikad nisam mogla da budem ničija senka, između braka i karijere izabrala sam karijeru. Danas nam se interesovanja razilaze, ali ukoliko Šešelj poželi da me vidi ili da mi se javi, on to mora, kao džentlmen, prvi da uradi - ispričala je jednom prilikom Vendi,prenosi srbijadanas.com.

Vendi se posljednjih dana suočava sa teškom porodičnom situacijom, s obzirom da su joj izvršitelji zbog presude od 300.000 dinara koju pjevačica nije isplatila, zbog fizičkog napada i gađanja jajima, obili stan kako bi zaplijenili njene stvari u toj vrijednosti koje su popisali nekoliko mjeseci ranije.

Šešelj je za neprijtnu situaciju svoje bivše ljubavi saznao iz novina.

- Vendi i ja smo u dobrim odnosima, evo već 25 godina. Nismo u svađi. Čuo sam šta joj se desilo i rado bih joj pomogao ukoliko na neki način mogu - rekao je Šešelj za "Kurir".

Ne propustite