O tuči Ane i Raste svi pričaju: Ali i ove priče su nas šokirale!

Show
O tuči Ane i Raste svi pričaju: Ali i ove priče su nas šokirale!
U stanu supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste juče se desila žestoka rasprava i tuča.

U stanu supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste juče se desila žestoka rasprava i tuča. Nemili događaj nas je ponovo podsjetio na slične situacije kada su poznate žene bile izloženu nasillju svojih partnera.

 
- Posvađali su se danas žestoko, i došlo je do fizičkog obračuna. Zapravo, potukli su se. Neko je pozvao policiju, a nakon svega više neće živjeti zajedno - kratko je juče prokomentarisao izvor za Pink.rs.
Ana i Stefan su se vjenčali 27.jula u Beogradu, njihovo vjenčanje je iznenadilo mnoge. Poslije svadbe su se uputili u Meksiko gdje su proveli medeni mjesec. Iako ih je pratio epitet nesvakidašnjeg para, ovakav razvoj događaja svakako niko nije očekivao.
 

 ana-nikolic-i-rasta1
Pjevačica se danas oglasila na Instagramu gde je poručila da zbog zdrastvenog stanja odlaže koncerte. Isto obaviještenje postavila je prije nekoliko dana na Facebook.
 Prije burnih dešavanja u braku pjevačice i repera čitali smo i ovakve vijesti.
 
Glumicu Minu Lazarević (40) pretukao je suprug baletan Goran Stanić (42)  prošle godine, pisao je   tada "Blic.
Stanić je bijesan zapucao iz automatske puške, a susjedi su i pozvali policiju. Policijska patrola je došla u stan i tamo zatekla pretučenu Minu.
Par se vjenčao 2008. godine nakon tri godine veze i ima dvoje djece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.
Mina i Goran su ove godine viđeni zajedno u javnosti.

dejan-briza

Brak pjevačice Maje Marijane, čije je pravo ime Marijana Radovanović, i Mladena Šmakića izgledao je kao idiličan dok na površinu nije isplivalo saznanje da je Mladen tukao svoju suprugu. 
Maja je i danas u braku sa njim. 

maja-marijana
 
Još jedan veliki šok se desio 2013. godine, kada je pjevač Adil Maskutović pretukao svoju suprugu Anu. Ćerka Džeja Ramadanovskog je samo nekoliko mjeseci prije tog incindenta rodila sina. Supružnici su se kasnije viđali na sudu, a onda su izgladili odnose.
 stankovic
Fotografija pretučene Ane Marije Žujović osvanula je na društvenim mrežama prošle godine. Fitnes instruktorka je optužila tadašnjeg supruga, voditelja Vladimira Stanojevića, za fizičko nasilje.
Rastali su se nakon toga, a sudski spor između njih dvoje i dalje traje. Vladimir se trenutno nalazi u Americi.
 ana-marija
Ivana Stamenković, bivša članica grupe "Models", 2012. bila je žrtva porodičnog nasilja kada je bivši suprug Nikola Pavlović davio i udario njenu glavu o zid. 
Treći osnovni sud u Beogradu danas je zbog ovog čina osudio Nikolu na uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora,prenosi zena.blic.

vesna-lalic

Ne propustite