Trik koji će vam pomoći da osvježite miris vaše zimske odjeće

Praktična žena
Trik koji će vam pomoći da osvježite miris vaše zimske odjeće
Zimske stvari su dugo čekale svoj red. Kako nam dolaze hladniji dani, već razmišljamo o prebacivanju kaputa i jakni na mjesta koja će nam biti na dohvat ruke. Pantalone, džempere i rolke je lako oprati i tako ih osvježiti, međutim, kada su jakne, a pogotovo kaputi u pitanju to nije baš jednostavno. Danas dijelimo s vama vrlo jednostavan trik koji će pomoći da uklonite ustajali miris jednim potezom! Ukoliko kod kuće imate votku koju niti planirate da probate, niti želite da poklonite jer je sumnjivog kvaliteta (ne želite da trošite kvalitetno piće) , znajte da imate sredstvo koje be vidljivih tragova, kao i bez mirisa osvježava garderobu. Potrebno je da sipate votku u posudu sa prskalicom i naprskate željene komade garderobe na oko pola metra udaljenosti. Alkohol će ubiti bakterije koje su uzork ustajalog mirisa.

Zimske stvari su dugo čekale svoj red.

Kako nam dolaze hladniji dani, već razmišljamo o prebacivanju kaputa i jakni na mjesta koja će nam biti na dohvat ruke.

Pantalone, džempere i rolke je lako oprati i tako ih osvježiti, međutim, kada su jakne, a pogotovo kaputi u pitanju to nije baš jednostavno.

Danas dijelimo s vama vrlo jednostavan trik koji će pomoći da uklonite ustajali miris jednim potezom!

Ukoliko kod kuće imate votku koju niti planirate da probate, niti želite da poklonite jer je sumnjivog kvaliteta (ne želite da trošite kvalitetno piće) , znajte da imate sredstvo koje be vidljivih tragova, kao i bez mirisa osvježava garderobu.

Potrebno je da sipate votku u posudu sa prskalicom i naprskate željene komade garderobe na oko pola metra udaljenosti.

Alkohol će ubiti bakterije koje su uzork ustajalog mirisa.

Kada se osuši ne morate da brinete da će se osjetiti na votku.

Prošetajte svoju zimsku odjeću bez bojazni da će se osjetiti da je stajala nekoliko mjeseci.

Ne propustite