Panika u Leskovcu: Pokušali da otmu tri dječaka!

Region
Panika u Leskovcu: Pokušali da otmu tri dječaka!
Leskovačka policija traga za grupom muškaraca koji su pokušali da kidnapuju petoricu dječaka iz romskog naselja Sat mahala.

Leskovačka policija traga za grupom muškaraca koji su pokušali da kidnapuju petoricu dječaka  iz romskog naselja Sat mahala. 

Otmičari su prekjuče automobilom marke “audi”, presretali dječake na putu do Osnovne škole “Svetozar Marković” i pokušali da ih uvuku u vozilo.

Pokušaj otmice mališana dogodio se usred bijela dana u dva navrata i to nedaleko od policijske stanice Sjever i prodavnice “Poljanica” u Svetoiljskoj ulici.

– Koliko je istraga za sada utvrdila, riječ je o organizovanoj grupi starijih muškaraca, dječaci su opisali otmičare, tako da se nadamo da će oni uskoro biti otkriveni – rekao je izvor za “Informer”.

Osnovac koji zamalo da postane žrtva kidnapera rekao je da mu se jedan otmičar iz automobila obrati na čiistom romskom jeziku i tražio da priđe.

– Pošto ga nisam poznavao, nisam želio da se približim. Onda me je on uhvatio preko prozora za ruku i čvrsto me je držao. Odmah su iz automobila krenuli da izlaze i drugi ljudi. Ni sam ne znam kako sam se oslobodio mjegovog stiska i uspio da pobjegnem u školu – ispričao je dječak (13) koji je bio vidno potresen.

 

Ne propustite