Znate li kako je na izborima prošao Eliot Ness iz Teslića?

Aktuelno
Znate li kako je na izborima prošao Eliot Ness iz Teslića?
Konstantin Savić, magistar pravnih nauka iz Teslića i nezavisni kandidat za načelnika te opštine, obećao da će ako bude izabran na poziciju za koju se kandidovao, otpustiti svu administraciju koja je zaposlena po stranačkoj liniji.

Konstantin Savić, magistar pravnih nauka iz Teslića i nezavisni kandidat za načelnika te opštine, prema dosadašnjim preliminarnim rezultatima osvojio je 616 glasova na Lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini, ili 2,87 posto glasova.

Načelnički mandat u Opštini Teslić osvojio je kandidat SDS-a Milan Miličević, koji je Saviću prema dosadašnjim rezultatima pobjegao za 11623 glasova.

Podsjećamo, Konstantin Savić je jutros za Klix.ba izjavio da bi on pobijedio da je više građana izašlo na izbore. Postavlja se pitanje koliko to Teslić ima stanovnika prema Savićevoj računici?

konstantin-savic

Nažalost, ništa od Savićevih brojnih obećanja, među kojima su i ona da će otpustiti svu administraciju koja je zaposlena po stranačkoj liniji. U nastavku podsjećamo na predizborno obraćanje "kandidata za nezavisnog kandidata", odnosno Eliota Nessa iz Teslića.

Ne propustite