Premier liga: Sve 'iksevi' osim pobjede Chelsea u Hullu

Fudbal
Premier liga: Sve 'iksevi' osim pobjede Chelsea u Hullu
Odigrana su još četiri meča engleske Premier lige, a ovo kolo obilježavaju neriješeni rezultati.

Odigrana su još četiri meča engleske Premier lige, a ovo kolo obilježavaju neriješeni rezultati.

Nakon što su sinoć Everton i Crystal Palace odigrali 1:1, i danas su tri meča od četiri završila neriješenim rezultatom, a samo je Chelsea od 16 časova slavio pobjedu.

Plavci su slavili na gostovanju kod otpisanog Hulla, a rezultat je bio 0:2. Oba pogotka je ekipa Antonija Contea postigla u drugom poluvremenu i to na sličan način. Prvo Willian, a zatim i Diego Costa su postigli prelijepe pogotke i tako prekinuli niz od tri meča bez pobjede u Premier ligi.

West Ham nije ni sjenka one ekipe koja je blistala u prošloj sezoni. Ekipa Slavena Bilića nikog ne može da dobije, a danas je tako bilo i na domaćem terenu protiv Middlesbrougha. Gosti su vodili golom Cristiana Stuanija do 57. minute kada je majstoriju izveo Dmitri Payet prilikom koje je prošao sve fudbalere West Hama koji su bili u defanzivi i postigao lijep pogodak.

Najdraži tim neutralnih fanova fudbala Bournemouth, odigrao je 2:2 na gostovanju kod Watforda u utakmici u kojoj su imali čak dva puta vodstvo. Joshua King i Callum Wilson su donosili prednost Trešnjicama, ali su Troy Deeney i Isac Success izborili neriješen rezultat.

Rezultatom 1:1 je završen i meč između Sunderlanda i West Brommwich Albiona, a Nacer Chadli i Patrick van Aanholt su poentirali u ovom meču.

Ne propustite