U Parizu predstavljen koncept BMW X2autom

Tech
U Parizu predstavljen koncept BMW X2autom
Sviđalo se to nekom ili ne, crossover-coupei poput BMW-a X4 i X6 su traženi na tržištu, a njihova popularnost raste. Zbog toga njemačka kompanija želi uvesti još jedan model u ponudu, a najavila ga je X2 konceptom predstavljenim na Sajmu automobila u Parizu. Iako se radi o konceptu, on ipak dostojno predstavlja produkcijski model, koji neće biti mnogo drugačiji. Detalja je malo, ali se očekuje da će X2 koristiti verziju platforme BMW-a X1.

Sviđalo se to nekom ili ne, crossover-coupei poput BMW-a X4 i X6 su traženi na tržištu, a njihova popularnost raste. Zbog toga njemačka kompanija želi uvesti još jedan model u ponudu, a najavila ga je X2 konceptom predstavljenim na Sajmu automobila u Parizu.

Iako se radi o konceptu, on ipak dostojno predstavlja produkcijski model, koji neće biti mnogo drugačiji. Detalja je malo, ali se očekuje da će X2 koristiti verziju platforme BMW-a X1.

To znači da će ga pokretati trocilindrični i četverocilindrični motori s turbopunjačem, naravno, u zavisnosti od tržišta. Model će biti dostupan sa pogonom na prednje, ali i sva četiri točka.

Na tržištu se ovaj model očekuje krajem 2017. ili početkom 2018. godine.

 

Ne propustite