Djevojčica brutalno pretukla drugaricu: Bacila je na pod, šutirala i čupala za kosu

Šokantno!
Djevojčica brutalno pretukla drugaricu: Bacila je na pod, šutirala i čupala za kosu
Nasilnica (15) je brutalno napala djevojčicu (13), a prisutni svjedoci su navijali “da je šutne u lice”.

Nasilnica (15) je brutalno napala djevojčicu (13), a prisutni svjedoci su navijali “da je šutne u lice”. Plačući, žrtva je molila nasilnicu da je ostavi na miru. Ona je međutim nastavila da je udara po glavi i tijelu.


Snimak napravljen u školi u Tamvortu, u Stratfordširu, snimili su prijatelji napadačice koji su se sve vrijeme smijali i bodrili je da nastavi. Jasno se može čuti kada jedan od njih kaže “još uvijek je nisi udarila u lice”. Petnaestogodišnja nasilnica je danas uhapšena od strane policije.

Nju je prijavila žrtvina majka, koja je bila šokirana ovim postupkom, ali nije dozvolila da se nasilnica izvuče nekažnjeno. Incident se dogodio u Akademiji Landau Forte u ponedeljak i trajao je punih 25 minuta.

- Škola me je pozvala i obavijestili su me šta se dogodilo. Bila sam šokirana i počela sam da plačem jer joj je ova djevojčica bila drugarica – rekla je njena majka.

Vidio je postavljen na Snapchat i ona ga je odmah sačuvala, što se ispostavilo kao dobro, pošto je vidio ubrzo izbrisan.

– Dobro je što se vidio dijeli putem Facebooka kako bi se podigla svijest kod ljudi, ali to je veoma uznemirujuće i ja ne volim da ga gledam – poručila je djevojčicina majka.


Napad se dogodio kod prolaza blizu škole u ponedjeljak poslije 15 časova. Video pokazuje djevojčicu koja brutalno napada i prebija drugu, dok grupa djece stoji pored i navija.

– Kloni se moje porodice. Ako budeš dirala moju porodicu, loše ćeš se provesti. Prebiću te – govorila je nasilnica, dok je žrtva u suzama sjedila na zemlji.

Kada je odbila da ustane kako bi dobila još jedan udarac, nasilnica joj je rekla da će je udariti u glavu. Zatim nastavlja da je maletretira, tako što ju je zgrabila za kosu i počela da je šamara.

– Ne vjerujem da bi se nasilna djevojčica ovako ophodila da nije imala podršku dječaka koji su navijali za nju – rekla je majka.


Žrtva napada trenutno ne ide u školu, a nasilnica je suspendovana.

– Policija podržava žrtvu (13), koja je nakon napada završila u bolnici, a sada se oporavlja kod kuće. Podršku dobija sa svih strana, a njena porodica sarađuje sa policijom, koja je otpočela istragu – rekao je portparol policije.

– Ovo smo shvatili sasvim ozbiljno i svako ko ima bilo kakve informacije o incidentu neka se obrati policiji – ističe portparol.


Nakon napada policijski kombi stoji ispred škole, a roditelji su izrazili svoje zgražavanje zbog napada i zahtjevali da škola nešto preduzme povodom ovakvog zlostavljanja.

Porparol škole je izjavio da je ovo bio jedan “grozan” napad i škola nije oklijevala da preduzme sve potrebne mjere.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs / Daily Mail)

Ne propustite