Igor Kamočaji za Novi.ba: Nisam se kandidovao da bih vladao Općinom nego da bi bio servis sugrađanima [VIDEO]

Bosna i Hercegovina
Igor Kamočaji za Novi.ba: Nisam se kandidovao da bih vladao Općinom nego da bi bio servis sugrađanima [VIDEO]
Moje djetinjstvo i cijeli život vezan je za Općinu Centar, parkove, ulice, stadion, Miljacku, a djetinjstvo moje kćerke i njene generacije vezano je za igraonice u tržnim centrima zato što je to najsigurnije mjesto za djecu i to su stvari koje se moraju promijeniti - kazao je za Novi.ba Igor Kamočaji, kandidat za načelnika Općine Centar Sarajevo.

Moje djetinjstvo i cijeli život vezan je za Općinu Centar, parkove, ulice, stadion, Miljacku, a djetinjstvo moje kćerke i njene generacije vezano je za igraonice u tržnim centrima zato što je to najsigurnije mjesto za djecu i to su stvari koje se moraju promijeniti - kazao je za Novi.ba Igor Kamočaji, kandidat za načelnika Općine Centar Sarajevo. 

Kako je kazao, Kamočaji koji ima dugogodišnje iskustvo u lokalnoj samoupravi, cilj je da Općina Centar postane moderna, uticajna i prije svega razvijena Općina u kojoj su jednake šanse za sve stanovnike. 

"Kandidovao sam se, pored ostalog, jer ne želim da moji sugrađani u invalidskim kolicima u vlastitom gradu budu građani trećeg reda jer u gradu vlada takozvani saobraćajni terorizam na šetnicama i trotoarima za pješake", kazao je.

U problemima u ovoj Općini te njihovim mogućim rješenjima za Novi.ba govorio je Igor Kamočaji, kandidat za načelnika Općine Centar. 

Video: Amer Beganović

 

Ne propustite