Rumenilo na očima: Evo zašto nećete požaliti ako isprobate ovaj beauty trik

Moda i ljepota
Rumenilo na očima: Evo zašto nećete požaliti ako isprobate ovaj beauty trik
Ono je neizostavni dio svake kozmetičke torbice, no ne bi se trebali ograničavati samo na obraze, kada je u pitanju njegova upotreba. Osim što će ono podariti sjaj vašim obrazima, dat će ga i vašim usnama, no može uljepšati i vaše oči.

Ono je neizostavni dio svake kozmetičke torbice, no ne bi se trebali ograničavati samo na obraze, kada je u pitanju njegova upotreba. Osim što će ono podariti sjaj vašim obrazima, dat će ga i vašim usnama, no može uljepšati i vaše oči.

Sve što vam je potrebno za ovaj sve popularniji beauty trik jest rumenilo po vašem izboru te pahuljasta četkica za sjenilo. Ovim potezom možete poput zamijeniti svoje sjenilo ili ga dodati na sloj sjenila, kako bi dodatno poboljšali izgled onoga što već nosite. 

blushblushbaby1

Dobro očistite četkicu te nanesite rumenilo na svoje kapke, počevši od prostora ispod obrva, na unutarnjim kutevima očiju. Želite se usredotočiti da većina boje bude tamo gdje vam počinju lukovi, a manje na ostacima kapaka, kako biste dobili osvježavajući efekt, a ne kao da vas je uhvatila neka viroza.

Zašto vam otkrivamo ovaj trik? On stvara sklad između jagodica i očiju te ćete tako izgledati svježije, a znamo da to želite postići u baš svakoj prilici.

(index.hr)

 

Ne propustite