72 sata bez kompromisa

Bosna i Hercegovina
72 sata bez kompromisa
Internacionalni projekt koji u Bosne i Hercegovini organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II" ove godine okupit će više od 1 000 mladih koji će kroz više od 65 projekata raditi na promociji volonterskoj djelovanja usmjeravajući svoju pomoć onima kojima je potrebna.

Internacionalni projekt "72 sata bez kompromisa", koji u Bosne i Hercegovini organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II" ove godine okupit će više od 1 000 mladih koji će kroz više od 65 projekata raditi na promociji volonterskoj djelovanja usmjeravajući svoju pomoć onima kojima je potrebna. 

Unatoč sve češćim, skoro pa svakodnevnim isljevanjem mladih iz naše zemlje, ova akcija uspjela je animirati mlade koji su ostali u svojoj domovini da se uključe, te konkretno urade nešto za dobro svoje države - poručeno je iz ovog Centra.   

Ove godine u razdoblju od 29. rujna do 2. listopada Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ organizira četvrtu volontersku akciju „72 sata bez kompromisa“ na kojoj će sudjelovati 1 000 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. 

U sklopu ovog projekta biće održana i press konferencija na kojoj će se prisutnima obratiti Vinko kardinal Puljić, Vrhbosanski nadbiskup, prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Josip Milanović, koordinator akcije te gosp. Marc D' Silva, ravnatelj CRS-a (Catholic Relief Services) partner projekta.

Konferencija će se održati 29. rujna/septembra 2016. godine s početkom u 11 sati u prostorijama novoizgrađene zgrade Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ na adresi Gatačka 18, Otoka. 

 

 

Ne propustite