Ovaj kanadski gradić prima i zapošljava svakog ko želi tu živjeti

Svijet
Ovaj  kanadski gradić prima i zapošljava svakog ko želi tu živjeti
Cape Breton je mali otok koji se nalazi se na istočnom kraju Kanade. Imaju farme, pekaru, market.. Zapravo, oni imaju sve što im je potrebno za tu svrhu, osim ... ljudi. Ovaj prekrasan otok sa svojom jedinstvenom prirodom i ekološki čistom sredinom ima puno toga za ponuditi: postoje mnoga lijepa mjesta, dječiji klubovi, crkve, itd stanovnika je oko 150.000 ljudi, ali to se postepeno smanjuje.

Cape Breton je mali otok koji se nalazi se na istočnom kraju Kanade. Imaju farme, pekaru, market.. Zapravo, oni imaju sve što im je potrebno za tu svrhu, osim ... ljudi.

Ovaj prekrasan otok sa svojom jedinstvenom prirodom i ekološki čistom sredinom ima puno toga za ponuditi: postoje mnoga lijepa mjesta, dječiji klubovi, crkve, itd stanovnika je oko 150.000 ljudi, ali to se postepeno smanjuje.

Nakon zapošljavanje svih kvalifikovanih mještani je potreban posao, vlasnici poslovnih objavljeno gotovo previše dobro-to-biti-pravi poziv za pomoć na svoje Facebook stranice.

Svako ko želi da se preseli u grad će dobiti posao i 2 jutra zemlje da žive. Međutim, važno je napomenuti da strani radnici ne mogu aplicirati za posao u Cape Breton koji nisu kvalifikovani za Program stranih radnikia. To može važiti samo za ljude koji su legalno ovlašteni za rad u Kanadi.

Međutim, mi vas pozivamo da se ne odustajete! Prema kanadskom zakonu, samo trebate 2 dokumenta da dobijete posao u Kanadi: poziv od kanadskog poslodavca odobren od strane Ministarstva za rad i socijalni razvoj Kanade, kao i radnu dozvolu koja se izdaje nakon dobijanja privremene vize.

Da li ste spremni da preduzmete prve korake prema svojim snovima?

 

Ne propustite