Saobraćajna nesreća u Cazinu: Poginuo starac

Crna hronika
Saobraćajna nesreća u Cazinu: Poginuo starac
Iz MUP-u USK kazali su da je jutros, u 04:58 sati policiji dojavljeno da je na regionalnom putu R-403 B u mjestu Tržac došlo do slijetanja vozila sa kolovoza.

U cazinskom naselju Tržac rano jutros desila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, a tom prilikom jedna osoba je izgubila život.

Iz MUP-u USK kazali su da je jutros, u 04:58 sati policiji dojavljeno da je na regionalnom putu R-403 B u mjestu Tržac došlo do slijetanja vozila sa kolovoza. "Izlaskom na mjesto nesreće pripadnici policije potvrdili su navode prijave, odnosno da se putničko vozilo marke Mercedes nalazi van kolovoza, te da se u vozilu nalazi lice M. M. (1938.) iz mjesta Tržac, općina Cazin, koji nije davao znakove života", kazao je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK. Uviđaj su izvršili pripadnici Kriminalističke policije Policijske stanice Cazin, dok je tijelo preminulog prevezeno na Odjel patologije Kantonalne bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću, gdje je po nalogu dežurnog tužitelja zakazana obdukcija. Kako nezvanično doznajemo, postoji mogućnost da je vozač automobila preminuo i prije slijetanja sa ceste. Istraga je u toku.

Ne propustite