Misterija koju niko ne može odgonetnuti: Da li se to nepoznat objekat krije iza oblaka (VIDEO)

Šokantno!
Misterija koju niko ne može odgonetnuti: Da li se to nepoznat objekat krije iza oblaka (VIDEO)
Video na kome se taman objekat pojavljuje između oblaka na Youtube-u je postavila meksička grupa Misterio Canal a piše da je snimljen iznad Perua.

 Video na kome se taman objekat pojavljuje između oblaka na Youtube-u je postavila meksička grupa Misterio Canal a piše da je snimljen iznad Perua.

Ovaj objekat dosta podsjeća na brod koji se pojavljuje u filmovima Ratovi zvijezda. Korisnici su ubrzo uklonili ovaj snimak i poručili da je riječ samo o oblacima.

– Šokantno bi bilo da se ispostavi da nas čuva neka vještačka inteligencija ili da na našoj planeti oni vrše nekakve eksperimente – poručio je Misterio Canal.

– Kamerman je ostavio svoju opremu da snima nebo, da bi kasnije na snimku otkrio nešto što liči na svemirski brod koji izranja iza oblaka. Ovaj misteriozni fenomen se dogodio u oblasti odakle često stižu vijesti o čudnim, svijetlećim objektima na nebu – navode u saopštenju.
– Ako ovo nije šala, moguće da je reč o nečemu što je došlo iz budućnosti da pokupi nešto ili da spreči nešto što se dešava, a ne da nas ugrozi – rekao je Luis Antonio, koji se nije pridružio gomili skeptika.

Misterio Canal se predstavlja kao grupa iz Meksika koja voli misterije i da sakuplja snimke.

- Mi objavljujemo samo ono što nam je interesantno, a vi ste ti koji imate posljednju riječ. Naša grupa voli debate i poručujemo vam da budete otvorenog uma – poručila je ova grupa.

Međutim mnogi ljudi ne veruju da se zaista pojavio svemirski brod. Smatraju da je u pitanju lažni snimak ili samo tamni oblak, piše Daily Mail.

Pogledajte video:

Ne propustite