Prikupljen novac za Mandinu porodicu

Kultura
 Prikupljen novac za Mandinu porodicu
Dragan Bjelogrlić, Anica Dobra, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele i drugi Mandini prijatelji i kolege su prisustvovali ovoj humanitarnoj akciji, a prestižnu titulu „ambasador Luče“ od toskanske vinske kuće „Luče dela vite“ dobio je beogradski restoran „Lorenco i Kakalamba“.

Dragan Bjelogrlić, Anica Dobra, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele i drugi Mandini prijatelji i kolege su prisustvovali ovoj humanitarnoj akciji, a prestižnu titulu „ambasador Luče“ od toskanske vinske kuće „Luče dela vite“ dobio je beogradski restoran „Lorenco i Kakalamba“.

Tokom dodjele nagrade održana je aukcija arhivskih vina „luče“ i umjetničkih predmeta „JGB Design by Mirius“, a sav prihod doniran je u humanitarne svrhe porodici glumca Milorada Mandića Mande. Titula ambasador Luče ovom prilikom uručena je vlasnici restorana Sanji Đorđević uz prisustvo eminentnih ličnosti Beograda, Pirota i Srbije.

Nagrada se dodjeljuje po 40. put, a uz svečanu večeru upriličen je i bogat umjetnički program. Glumica Sloboda Mićalović u duetu s Predragom Živkovićem Tozovcem otpjevala je pjesmu „Oj, djevojče, Piroćanče“, a pijanistkinja i pjevačica Miona Deler Babić je svojim glasom uljepšala atmosferu pjevajući italijanske pjesme. 

(Novi.ba)

 

Ne propustite