Nešto drugačija kampanja

Vijesti
Nešto drugačija kampanja
U vijećnićkoj sali općine Novi Grad održana je press konferencija kandidata za načelnika općine Zubić Vedrana. Isti je u polusatnom ekspozeu izložio svoj program koji obuhvata proces djelovanja u narednom periodu.

U vijećnićkoj sali općine Novi Grad održana je press konferencija kandidata za načelnika općine Zubić Vedrana. Isti je u polusatnom ekspozeu izložio svoj program koji obuhvata proces djelovanja u narednom periodu.

Osnova programa su javni radovi i razvoj realnog sektora koji treba da proizvodi novu vrijednost. Trošenje budžeta za estetske zahvate će biti smanjena. Sredstva će se ulagati u dualno obrazovanje i demografsku obnovu.

dsc-0080

Posebnu stavku programa čini zaštita od prirodnih nepogoda, erozije, klizišta i poplava. Salve smijeha je izazvala komparacija da će Buća potok postati "Buća otok". Ekspoze je završen pričom o otvaranju manufakturne I poljoprivredne proizvodnje kao baze porodičnih biznisa. Saradnici su se osvrnuli na neobičnu kampanju za koju nije izdvojena ni jedna konvertibilna marka. Konferencija je zavšena sloganom: "Nije vrijeme smijeha, vrijeme je rada!".

734801-1331608423548468-2273109117558285080-n

Ne propustite