Sve ljubavi Brada Pitta! Koju od njih nije prebolio?

Show
Sve ljubavi Brada Pitta! Koju od njih nije prebolio?
Angelina Jolie je riješila da nakon 12 godina zajedništva digne ruke od braka sa Bradom Pittom, koji je, prije braka sa njom, važio za najpoželjnijeg neženju na svijetu.

Angelina Jolie je riješila da nakon 12 godina zajedništva digne ruke od braka sa Bradom Pittom, koji je, prije braka sa njom, važio za najpoželjnijeg neženju na svijetu. A ko su sve dame koje su prije Angeline pokušale da obuzdaju slavnog glumca?


Jedna od njegovih prvih veza koju je javnost ispratila bila je sa Robin Givens, sada bivšom ženom Majka Tajsona. Bred i Robin bili su u vezi od 1896. do 1897. godine, a Bred je imao tu nesreću da ih Majk zatekne u krevetu, što nije bilo nimalo naivno jer je Robin i dalje zvanično bila u braku sa njim, iako je razvod bio na vidiku.
 
Potom se Brad 1898. godine kratko zabavljao sa Džil Šolen. Zabavljali su se tri mjeseca, i uspjeli da se za to vrijeme i vjere, ali su se razišli na snimanju u Budimpešti. Iste godine, Brad je ušao u vezu sa Kristinom Eplgejt, zvijezdom serije "Bračne vode", koja je tada imala jedva 18 godina. Uskoro ga je ona ostavila zbog drugog muškarca.
 
Brad je utjehu našao u vezi sa britanskom pjevačicom Sinitom, koja je bila opčinjena glumcem, i rado govorila o tome kako Bred izgleda bez odjeće.

pjevacica

- Odlično izgleda. Prelijep je i prezgodan. Sa njim sam se viđala dvije godine - bio je mlad i strašno simpatičan - rekla je svojevremeno. I ta veza je propala, pa se Brad okrenuo izlascima sa Džulijet Luis, glumicom koja je tada imala svega 16 godina i od njega bila mlađa punu deceniju.
 
 brad2
Kratku vezu je 1993. godine imao sa manekenkom Džitkom Pohlodek, ali nikako nije mogao da zaboravi Džulijet, što je i napominjao u svojim intervjuima.
 
Onda je u njegov život 1994. godine ušla Gvinet Paltrou sa kojom je u vezi proveo tri godine. Bili su i vjereni, ali na kraju se brak nije desio jer, kako je Gvinet objasnila prošle godine "nije bila spremna za taj korak, i Bred je bio previše dobar za nju".

Jennifer Aniston ušla je u njegov život 1999. godine, i to tako što su im agenti namjestili sastanak. Bili su omiljeni par Holivuda sve do 2004. godine kada je Bred otišao na snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", i završio u zagrljaju Angelina Jolie, prenosi Blic.
 jennifer
Ostatak priče tek čekamo, a dotle ostaje da odgonetnemo šta je tačno razlog razvoda najljepšeg para Holivuda.

Ne propustite