Hadžibajrić za Novi.ba: Ukoliko osvojim novi mandat nastaviću sa svojim planom i programom [VIDEO]

Bosna i Hercegovina
Hadžibajrić za Novi.ba: Ukoliko osvojim novi mandat nastaviću sa svojim planom i programom [VIDEO]
Ibrahim Hadžibajrić je načelnik Općine Stari Grad i tu funkciju uspješno obavlja već 8 godina, odnosno, 2 mandata. Na ove lokalne izbore za načelnika Općine kandidovao se kao nezavsni kandidat, a kako kaže ukoliko osvoji još jedan mandat nastaviće sa dosadašnjim planom i programom.

Ibrahim Hadžibajrić je načelnik Općine Stari Grad i tu funkciju uspješno obavlja već 8 godina, odnosno, 2 načelnička mandata. Na ove lokalne izbore za načelnika Općine kandidovao se kao nezavsni kandidat, a kako kaže ukoliko osvoji još jedan mandat nastaviće sa dosadašnjim planom i programom, sa kojim su stanovnici Starog Grada evidentno zadovoljni. 

"Neophodno je, prije svega raditi na infrastrukturi, kojoj sam ja pridavao posebnu pažnju - ističe Hadžibajrić. "Svakoj ulici koja je rađena zamijenjena je i kompletna infrastruktura jer je ona, posebno u ovoj Općini, loša i jako stara, u nekim dijelovima čak i do 50 godina, pa i više."

Prema dostupnim podacima u ovu Općinu je u posljednjih 8 godina uloženo 29  miliona više u odnosu na prethodne godina, kada su pljuštale donacije u našu zemlju. 

O tome šta je urađeno na području Općine Stari Grad i šta još treba uraditi, ali i protukandidatima za Novi.ba govorio je aktuelni načenik Općine Ibrahim Hadžibajrić. 

 

Ne propustite