Niko ne zna ko je ubica: Proglašena za "najljepšu djevojčicu" (6) a onda je misteriozno zadavljena u podrumu (FOTO)

Šokantno!
Niko ne zna ko je ubica: Proglašena za "najljepšu djevojčicu" (6) a onda je misteriozno zadavljena u podrumu  (FOTO)
Prije nepunih 20 godina, ubistvo šestogodišnje pobjednice takmičenja za najlepšu djevojčicu Jonbenet Ramsey zaokupilo je pažnju američke nacije zbog misterioznih okolnosti pod kojima se dogodilo i neposobnosti organa krivičnog gonjenja da nađu ubicu.

Prije nepunih 20 godina, ubistvo šestogodišnje pobjednice takmičenja za najlepšu djevojčicu Jonbenet Ramsey zaokupilo je pažnju američke nacije zbog misterioznih okolnosti pod kojima se dogodilo i neposobnosti organa krivičnog gonjenja da nađu ubicu.

Djevojčica je nađena zadavljena i pretučena u podrumu roditeljske kuće u Bolderu (Kolorado), neposredno nakon što je njena majka u toj istoj kući našla pismo u kojoj otmičari traže otkup. Bračni par Ramsey, Johon i Petsi, kao i njen devetogodišnji brat Berk, bili su glavni osumnjičeni, ali su, jedno po jedno, kao i nekolicina drugih osumnjičenih, oslobođeni sumnje, a misterija djevojčicine smrti ostala je neriješena.

Povodom 20. godišnjice ubistva jučer je TV-mreža BBC premijerno prikazati prvu od šest epizoda dokumentarne serije pod nazivom “Slučaj Jonbenet Ramsey” koja istražuje ubistvo djevojčice i ujedinjuje novi tim forenzičkih istražitelja sa istražiteljima koji su svojevremeno radili na tom slučaju kako bi još jednom pokušali da riješe zločin. Ovo su neki od misterioznih detalja zbog kojih je slučaj izazvao ogromnu pažnju.

Ne propustite