Cijeli dan u štiklama bez da vas bole noge? Isprobajte ovaj čudni trik

Moda i ljepota
Cijeli dan u štiklama bez da vas bole noge? Isprobajte ovaj čudni trik
A tu prije svega mislimo na bolna stopala nakon nekoliko sati u omiljenom paru štikli, koje su možda najljepše na svijetu, no nipošto nisu ugodne. Iako će mnoge žene reći kako pokušavaju naći cipele na petu, koje su im istovremeno lijepe i ugodne, često njihov izgled presudi pred udobnošću.

A tu prije svega mislimo na bolna stopala nakon nekoliko sati u omiljenom paru štikli, koje su možda najljepše na svijetu, no nipošto nisu ugodne. Iako će mnoge žene reći kako pokušavaju naći cipele na petu, koje su im istovremeno lijepe i ugodne, često njihov izgled presudi pred udobnošću.

A mi smo sada saznale za jedan jako jednostavni trik, za koje se pripadnice ljepšeg spola kunu kako pali, kada je u pitanju izbjegavanje tupe boli u nogama i stopalima.

Ovu tehniku otkrila je tek nedavno Marie Halvin, supermodel iz davnih 70-ih, koja je provela bezbroj dana i noći u visokim petama, što na pistama, što na crvenim tepisima. Upozoravamo kako će vam trik zvučati jako čudno.

Naime, Marie savjetuje lijepljenje trećeg i četvrtog prsta.

Objašnjenje je zapravo vrlo jednostavno: kada spojite ta dva prsta zajedno, mišići nogu se usklađuju te se pritisak smanjuje. Vi birajte čime ćete ih zalijepiti, no preporučujemo selotejp, zavoj ili običnu traku, a nipošto ljepilo i slično, jer nikad se ne zna.

Hoćete li isprobati ovaj trik?

(index.hr)

Ne propustite