SIRIJCI LETE U NEBO: Sirijski pobunjenici pjevali, pravili selfije i onda se slučajno raznijeli [VIDEO]

Svijet
SIRIJCI LETE U NEBO: Sirijski pobunjenici pjevali, pravili selfije i onda se slučajno raznijeli [VIDEO]
Na društvenim mrežama pojavila se snimka boraca Slobodne sirijske vojske koji su se slučajno raznijeli dok su pred kamerom pjevali i radili selfije, piše Daily Mail. Snimka, čija autentičnost nije potvrđena, navodno prikazuju pripadnike Slobodne sirijske vojske, pobunjenika koje podržava SAD.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka boraca Slobodne sirijske vojske koji su se slučajno raznijeli dok su pred kamerom pjevali i pravili, piše Daily Mail. 

Snimak, čija autentičnost nije potvrđena, navodno prikazuju pripadnike Slobodne sirijske vojske, pobunjenika koje podržava SAD. 

Osam muškaraca sjedi oko stola, a u pozadini se vidi pobunjenička zastava. Na stolu ispred njih vidi se oružje. Muškarci pjevaju, a jedan od njih pokušava napraviti selfie. 

No, u tom trenutku dolazi do eksplozije, a kamera se prevrnula na pod i snima ventilator na stropu. Čuje se kako netko viče "Allahu Akber". 

Zbog činjenice da kamera nije uništena može se zaključiti da je riječ o slabijoj napravi. Nije poznato je li iko ubijen u eksploziji. Do eksplozije je navodno došlo jer je mobitel na kojem je jedan od okupljenih radio selfie bio povezan s bombom.

Ne propustite