Novi sastanak, nova nafaka: Čović, Izetbegović i Radončić jutros od 9 na novom sastanku

Bosna i Hercegovina
Novi sastanak, nova nafaka: Čović, Izetbegović i Radončić jutros od 9 na novom sastanku
Počeo je sastanak lidera SDA, SBB-a i HDZ-a Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Dragan Čović. Prije sastanka novinarima se obratio predsjednik SDA i predsjedavajući Predsjedništva naše zemlje Bakir Izetbegović. Kada je riječ o Ustavnom sudu on je novinarima kazao da očekuje da bi bio zadovoljan da svako principijelno radi i da ne popusti pred političkim pritiskom.

Počeo je sastanak lidera SDA, SBB-a i HDZ-a Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Dragan Čović.

Prije sastanka novinarima se obratio predsjednik SDA i predsjedavajući Predsjedništva naše zemlje Bakir Izetbegović. Kada je riječ o Ustavnom sudu on je novinarima kazao da očekuje da bi bio zadovoljan da svako principijelno radi i da ne popusti pred političkim pritiskom.

Na pitanje novinara da li će se raspravljati o kladionicama Izetbegović je rekao da ne bi trebali.

- Tu smo dovršili rasprave i tu ćemo danas ići da se konačno stvar završi. Poslije možemo ići na neke prepravke i popravke u skladu s onim što je gospodin Čović govorio - rekao je Izetbegović.

Izetbegović je kazao kako će se na sastanlku isključivo govoriti o ubrzanju izgradnje autocesta. U tom smisli je kazao da to podrazumjeva da se u narednih četiri do šest godina dovrši autoput te da se izgrade brze ceste do Tuzle, Bihaća, Goražda i Mostara.

Ne propustite