Sretan preokret Reala u finišu, Milioneri uvjerljivi u gostima i sjajan debi Lisica

Fudbal
Sretan preokret Reala u finišu, Milioneri uvjerljivi u gostima i sjajan debi Lisica
Uz utakmice skupine H Lige prvaka (Dinama i Lyona te Juventusa i Seville) odigrani su i susreti skupina E, F i G te utakmica skupine C između Manchester Cityja i Borussije M. koja je jučer otkazana zbog velikog nevremena.

Uz utakmice skupine H Lige prvaka (Dinama i Lyona te Juventusa i Seville) odigrani su i susreti skupina E, F i G te utakmica skupine C između Manchester Cityja i Borussije M. koja je jučer otkazana zbog velikog nevremena. 

SKUPINA F

Real Madrid - Sporting 2:1

Sporting je u Madridu sve iznenadio organiziranošću i borbenošću. Real se mučio s njima iako je od prve minute zaigrao s BBC-em u napadu. Međutim, upravo su Ronaldo i Benzema najviše zakazali u prvom poluvremenu. Točnije, kao da niti nisu došli na utakmicu. Gosti su se u nastavku dodatno okuražili i potpuno šokirali europskog prvaka. U 48. minuti zabio je Bruno Cesar nakon odlične akcije gostiju. U 67. minuti Zidane je iz igre izvadio zvadio Balea i Benzemu, a uveo Lucasa i Moratu. Kada se činilo da će gosti uzeti cijeli plijen uslijedio je preokret domaćina. Cristiano Ronaldo je u 89. minuti zabio za 1:1, a Alvaro Morata u petoj minuti sučeve nadoknade za pobjedu aktualnog europskog prvaka. Luka MOdrić igrao je cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić ju odgledao s klupe. 

Legia - Borussia D. 0:6

Götze je u sedmoj minuti pogodio za vodstvo gostiju koje je u 16. minuti povećao Papastathopoulos da bi u 18. minuti Bartra pogodio za 3:0 i potpuni šok domaćina. Guerreiro je u 52. povisio na 4:0, Castro u 76. na 5:0, a Aubameyang u 87. mnuti za konačnih 6:0 Borussije! 

SKUPINA E

Tottenham - Monaco 1:2

Silva je u 15. minuti šokirao rasprodani Wembley koji je očekivao sigurnu pobjedu 'spursa'. Engleski je nacionalni stadion zanijemio kada je Lemar u 31. minuti povisio na 2:0, no nadu je velikom broju gledtelja vratio Alderweireld koji je zabio na samom kraju prvog poluvremena. Rezultat se, međutim, nije mijenjao te su gosti u Francusku odnijeli sva tri boda. 

Bayer - CSKA 2:2

Mehmedi je u devetoj minuti zabio za vodstvo domaćina od 1:0, a na 2:0 povisio je Calhanoglu u 15. minuti. Alan Džagojev je u 37. minuti smanjio, a Jeremenko samo dvije minute kasnije i izjednačio za goste. 

SKUPINA G

Club Brugge - Leicester 0:3

Albrighton je već u petoj minuti pokupio jedan odbijanac i poslao loptu u mrežu za vodstvo 'lisica', a Mahrez je u 30. minuti sjajnim slobodnjakom s nekih 25 metara povećao na 2:0. Isti igrač je bio precizan i s bijele točke za 3:0 u 61. minuti nakon što je Butelle napravio prekršaj u svom šesnaestercu. 

Porto - Kopenhagen 1:1

Otavio u je 13. minuti zabio za vodstvo Porta, a Cornelius u 52. izjednačio za goste iz Danske. Gosti su u drugom poluvremenu ostali s igračem manje nakon što je Gregus poslije prvog žutog u 13., dobio i drugi žuti karton u 67. minuti utakmice. 

SKUPINA C

Manchester City - Borussia M. 4:0

Agüero je u devetoj minuti pogodio za vodstvo 'građana' nakon odličnog centaršuta Kolarova. Argentinac je u 28. iz penala povećao na 2:0 nakon što je u šesnaestercu gostiju zaustavljen debitant Gundogan. Imali su 'građani u nastavku nekoliko prilika za treći gol, no njemačka se momčad uspješno branila do 77. minute kada je Agüero zabio svoj hat-trick za 3:0. Agüero je sada na devet golova u pet utakmica ove sezone. Iheanacho je u sudačkoj nadoknadi pogodio za konačnih 4:0 'građana'. 

Ne propustite