Tajni sastojak za savršen smoothie!

Praktična žena
Tajni sastojak za savršen smoothie!
Smoothie su u osnovi zdravi milkshake-ovi. Kremasti, glatki, jednostavni i ukusni, to je razlog zašto ih volimo popiti, posebno ujutro, kako bismo podigli razinu potrebne energije. No, u slučaju da ste u potrazi za nečim, što će poboljšati vašu sljedeću čašu zdravlja, mi imamo odličan prijedlog, koji dolazi iz susjedne nam Italije, a zove se ricotta sir.

Smoothie su u osnovi zdravi milkshake-ovi. Kremasti, glatki, jednostavni i ukusni, to je razlog zašto ih volimo popiti, posebno ujutro, kako bismo podigli razinu potrebne energije. No, u slučaju da ste u potrazi za nečim, što će poboljšati vašu sljedeću čašu zdravlja, mi imamo odličan prijedlog, koji dolazi iz susjedne nam Italije, a zove se ricotta sir.
 
Što vam je potrebno? 
 
Svi sastojci za vaš omiljeni smoothie te 1/2 šalice ricotta sira.
 
Što trebate napraviti? 
 
Iskombinirajte sve sastojke u blenderu, no mlijeko ili jogurt zamijenite ricotta sirom.
 
Zašto ovo poboljšava okus?
 
Ricotta sir će zgusnuti smjesu te učinite vaše piće ekstra kremastim. Uz to, on sadrži kvalitetnu dozu potrebnih proteina, kako biste se još dulje osjećali zasićeno. Ako želite smanjiti kalorije, probajte light ricottu, koja će dodati 10 grama proteina u vaš frape te samo 120 kalorija. I nemojte se bojati okusa sira, jer je ricotta potpuno neutralna, kada se stopi s ostalim sastojcima.
 
Uživajte u svom nadograđenom smoothie-ju!

Ne propustite