U subotu u Mostaru koncert virtuoza na gitari Adnana Ahmedića

Kultura
U subotu u Mostaru koncert virtuoza na gitari Adnana Ahmedića
Virtuoz na gitari Adnan Ahmedić održat će 17. rujna, u 19:30 sati u e u Mostaru koncert na kojem će, uz ostalo, izvoditi glazbu španjolskih, talijanskih i latinoameričkih autora.

Virtuoz na gitari Adnan Ahmedić održat će 17. rujna, u 19:30 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru koncert na kojem će, uz ostalo, izvoditi glazbu španjolskih, talijanskih i latinoameričkih autora.

Ahmedić je, povodom nadolazećeg koncerta,  izrazio zadovoljstvo što će se ponovno moći predstaviti mostarskoj publici te pozvao sve da dođu poslušati njegovu glazbu. Isto tako, poručio je publici kako će dati sve od sebe, da se uz njegovu glazbu u ovom stresnom razdoblju, bar malo opuste te pronađu sebe u nekoj od njegovih interpretacija.  

 Anja Puhalo, voditeljica programa i PR Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, kazala je kako joj je iznimna čast u Mostaru ugostiti virtuoza na gitari koji je već održao 20-ak koncerata diljem BiH na turneji koja se održava u sklopu projekta Federalnog ministarstva kulture i sporta.

 Inače, ulaz na koncert  je besplatan.

 Adnan Ahmedić rođen je 1975. u  Sarajevu. Diplomu iz oblasti glazbe i zvanje profesora klasične gitare stekao je na "Prayner Konservatoriumu" u Austriji. Do sada je održao solističke koncerte širom Europe te surađivao s brojnim glazbenicima.  

Ne propustite