Hillary Clinton navodno teško bolesna, ostala joj samo godina života?! (VIDEO)

Aktuelno
Hillary Clinton navodno teško bolesna, ostala joj samo godina života?! (VIDEO)
U YouTube snimku, profesor tvrdi da Hillary pati od teške bolesti koja se zove subkortikalna vaskularna demencija, izvještava “zerohedge.com”.

U YouTube snimku, profesor tvrdi da Hillary pati od teške bolesti koja se zove subkortikalna vaskularna demencija.
 
Profesor, koji kaže da želi da ostane anoniman zbog rastućeg broja žrtava povezanih sa ljudima koji govore protiv Clintonove smatra da je Hillary Clinton teško bolesna.

Na osnovu medicinske dokumentacije koja je procurila, a koja ukazuje na to da ona ima bolest koja se zove subkortikalna vaskularna demencija, Hillary Clinton bi mogla da ima još godinu dana života. Iako je napravljeno mnogo snimaka o njenom zdravlju, svi oni su promašili ozbiljnost njene bolesti.
 
"Ona bi mogla vrlo brzo da umre, jer je vaskularna demencija progresivna bolest i ima životni vijek od 3-5 godina. Clintonova zaista ima težak oblik bolesti koji utiče na moždanu koru, što uključuje i moždano stablo", smatra profesor.
 
Ovo bi moglo da objasni zašto Clintonova toliko kašlje. Moždano stablo kontroliše primitivne funkcije tijela kao što su disanje, kucanje srca i krvni pritisak. Kada dođe do ishemije u ovom dijelu, krvni pritisak, kucanje srca i disanje neće funkcionisati pravilno. Kašalj Clintonove je toliko primjetan jer ona nikako ne može da ga se riješi. Većini ljudi je potrebno samo malo da se nakašlju i oni su u stanju da prevaziđu ono što se nalazi u njihovom grlu, ali ne i Hillary.
 
"Hillary je pokušala da objasni da ona ima alergijski kašalj. To je potpuna neistina i laž. Na osnovu njene medicinske dokumentacije, on je povezan sa njenom vaskularnom demencijom, od koje ona umire. Veoma sam zabrinut za Hillary, i ako je njena dijagnoza vaskularne demencije tačna, ona će se vjerovatno suočiti sa većim teškoćama u narednih nekoliko mjeseci", rekao je anonimni izvor.
 

Hillary je imala nekoliko slučajeva gde je izgledalo da ima napad, a najpoznatiji je kada je bila ispred grupe novinara. Spoljni, škodljivi stimulansi mogu izazvati napade kod pojedinih osoba. 
 
"Ne iznenađuje to što oni pokušavaju da kontrolišu svoje napade pomoću autošprica sa diazepamom. Auto-špric se koristi sa hitnim lijekovima kao što su diazepam i epinefrin, kako bi se zaustavio događaj opasan po život. Ako Hillary ima napade, oni bi mogli da izazovu nedostatak kiseonika u mozgu, što dovodi do oštećenja i daljeg napredovanja njene vaskularne demencije. Auto-špric je potreban za kontrolu napada", naglašava profesor.
 
Međutim, ova teorija, koja liči na zavjeru, ima slabu taču, a to je da doktor nije želio otkriti svoj identitet. To ostavlja prostor sumnji da je riječ o propagandnom spinovanju.

Ne propustite