Po uzoru na Snapchat: WhatsApp uvodi naljepnice i obrađivanje fotografija

Aktuelno
Po uzoru na Snapchat: WhatsApp uvodi naljepnice i obrađivanje fotografija
Korisnici WhatsAppa na platformi Android sada po fotografijama koje snime koristeći aplikaciju mogu crtati i fotografijama dodati naljepnice...

Korisnici WhatsAppa na platformi Android sada po fotografijama koje snime koristeći aplikaciju mogu crtati i fotografijama dodati naljepnice.

Aplikacija WhatsApp na Android mobitelima dobiva neke nove mogućnosti opasno nalik Snapchatu, piše Wired.

Najnovija verzija aplikacije koja je trenutno u beta fazi korisnicima dopušta pisanje i crtanje po fotografijama i slikama te pristup prednjoj bljeskalici za bolje selfieje.

Na primjer, ako snimite fotografiju putem WhatsAppa, alati za obradu će se pojaviti odmah nakon snimanja. Korisnici će putem ikonice olovke i slova 'T' moći crtati i pisati preko fotografije koristeći različite boje.

Korisnici će fotografije također moći ukrasiti uz pomoć naljepnica. Uz to, nova verzija aplikacije ponudit će korisnicima korištenje i bljeskalice na prednjoj kameri.

WhatsAppov uobičajeni servis za slanje i primanje poruka doživjet će nadogradnju pa će korisnici moći proslijeđivati poruke većem broju ljudi odjednom, što je prije nije bilo moguće.

Oni koji žele iskušati ove nove opcije mogu to napraviti tako što će se na web stranici WhatsAppa u Google Play trgovinu prijaviti kao 'testeri'. Kada to učine bit će im omogućeno skidanje najnovije verzije aplikacije koja je trenutno u fazi beta testiranja.

Ne propustite