Teletović ipak ne ide u Švedsku

Bosna i Hercegovina
Teletović ipak ne ide u Švedsku
Mirza Teletović, kapiten košarkaške reprezentacije naše zemlje kažnjen je i neće iću u Švedsku čak ni u svojstvu navijača. Inače, reprezentativcci BiH jutros su krenuli za švedsku, a prethodnim dogovorom, u popodnevnim satima ekipi su se trebali pridružiti i naši NBA igrači Mirza Teletović i Jusuf Nurkić.

Mirza Teletović, kapiten košarkaške reprezentacije naše zemlje kažnjen je i neće iću u Švedsku čak ni u svojstvu navijača. 

Inače, reprezentativcci BiH jutros su krenuli za švedsku, a prethodnim dogovorom, u popodnevnim satima ekipi su se trebali pridružiti i naši NBA igrači Mirza Teletović i Jusuf Nurkić.  

U međuvremenu selektor Bosne i Hercegovine Damir Mulaomerović odlučio je kazniti Teletovića, te je Košarkaški savez ispoštovao njegovu želju i Mirzina avionska karta je stornirana. Tako će u Švedsku samo Nurkić doputovati naknadno.

Nije poznato šta će se dešavati nakon posljednje utakmice koju naš tim igra u Švedskoj, ali je svima jasno da će biti velikih rezova u KS BiH. Podsjetimo, reprezentacija Bosne i Hercegovine će u Švedskoj, igrom slučaja, igrati meč revijalnog karaktera, pošto nam za plasman na Eurobasket treba ogromno čudo. 

Ne propustite