Sevila gubila do 89. pa slavila, poraz Lyona uz povredu najboljeg igrača

Fudbal
Sevila gubila do 89. pa slavila, poraz Lyona uz povredu najboljeg igrača
Sevilla je na svom Ramón Sánchez Pizjuánu svladala Las Palmas 2:1 iako je veći dio utakmice gubila.

Sevilla je na svom Ramón Sánchez Pizjuánu svladala Las Palmas 2:1 iako je veći dio utakmice gubila. Naime, gosti su poveli u 16. minuti preko Tanausua, a Sevilla izjednačila tek u 89. minuti i to s bijele točke odakle je precizan bio Sarabia. U četvrtoj minuti nadoknade za pobjedu i veliko slavlje 34.000 gledatelja pogodio je Fernandez. Livaja je igrao cijelu utakmicu za goste, a u 45. je zaradio i žuti karton. 

Villarreal je na La Rosaledi svladao domaću Malagu 2:0 golovima Coste u 33. te Sansonea u 44. minuti utakmice. U 40. minuti Bruno je promašio penal za 'žutu podmornicu'. 

Lyon je u četvrtom kolu francuskog prvenstva poražen kod kuće od Bordeauxa 3:1. Poveo je Lyon na svom terenu već u drugoj minuti golom Kalulua, a izjednačio je Malcom u 33. minuti. Sve je po zlu krenulo za domaćina u 67. minuti kada je Gonalons dobio crveni karton, a samo četiri minute kasnije Sertić je pogodio za vodstvo Bordeauxa. U 85. minuti Lyonu se ozlijedio Lacazette te je morao izaći iz igre, a Lyon je ostao s devetoricom jer su do tada već napravljene sve tri zamjene. U 90. minuti Menez je postavio konačnih 3:1 za Bordeaux. Podsjetimo, upravo je Lyon prvi protivnik zagrebačkog Dinama na otvaranju Lige prvaka. Modri u srijedu gostuju kod francuskog kluba. 

Ne propustite