Pjanić zabio u debiju, Higuain potvrdio klasu

Fudbal
Pjanić zabio u debiju, Higuain potvrdio klasu
Juventus je bez problema s 3:1 pobijedio Sassuolo i pred svojim navijačima uzeo nova tri boda u Serie A.

Juventus je bez problema s 3:1 pobijedio Sassuolo i pred svojim navijačima uzeo nova tri boda u Serie A.

Stara dama je čitav posao odradila u sjajnom prvom poluvremenu u kojemu su gosti potpuno nadigrani i u kojemu su pali i svi golovi koje smo vidjeli na utakmici.

U dresu Juventusa u prvenstvu je debitirao Miralem Pjanić i nije mogao poželjeti bolji debi jer je postigao i prvijenac. Bh. veznjak je odigrao odlično i nakon ove utakmice navijači Juventusa su i zaboravili na Paula Pogbu i njegov odlazak.

Briljirao je ponovno i Gonzalo Higuain koji je po prvi put dobio priliku od prve minute i Massimilianu Allegriju se odužio na najbolji mogući način - s dva pogotka.

Već je u petoj minut Argentinac postigao pogodak udarcem s ruba kaznenog prostora. Samo pet minuta kasnije ponovno je pogodio mrežu. Loptu mu je proslijedio Sami Khedira, a Higuain je glavom pogodio mrežu.

Miralem Pjanić se u strijelce upisao u 27. minuti nakon odličnog Dybalinog prodora po desnoj strani. Pjanić je najprije glavom pogodio gredu, ali je iz drugog pokušaja loptu pospremio u mrežu za 3:0.

Jedini pogodak za goste je postigao Luca Antei u 33. minuti igre.

Najzanimljiviji trenutak u drugom poluvremenu vidjeli smo nekoliko minuta prije kraja kada je jedan udarac igrača Sassuola Lichtsteiner zaustavio na gol crti. Gol tehnologija je naknadno pokazala da ipak nije bio pogodak za goste.

Mario Mandžukić je ušao u igru u 70. minuti umjesto Higuaina, a Marko Pjaca u 87. umjesto Paula Dybale. Pjanić je odigrao čitavu utakmicu, ali mu je u samoj završnici morala biti pružena liječnička pomoć nakon što je nezgodno doskočio u jednom duelu.

Juventus je prvi s tri boda i utakmicom više od Genoe.

Ne propustite