Nestala djevojka Dženana Bešić iz Sarajeva

Bosna i Hercegovina
Nestala djevojka Dženana Bešić iz Sarajeva
U toku je potraga za dvadesetogodišnjom Dženanom Bešić iz Sarajeva, nakon što je njezina majka Amira, nestanak prijavila 25. avgusta policijskoj stanici općine Novi Grad. Dženana se oko 12:30 sati, udaljila sa adrese stanovanja u ulici Adema Buće, u nepoznatom pravcu. Majka Amira kaže kako ne zna gdje bi se njena kćerka mogla nalaziti. Dženana je rođena 24.09.1996.godine u Sarajevu.

U toku je potraga za dvadesetogodišnjom Dženanom Bešić iz Sarajeva, nakon što je njezina majka Amira, nestanak prijavila 25. avgusta policijskoj stanici općine Novi Grad.

Dženana se oko 12:30 sati, udaljila sa adrese stanovanja u ulici Adema Buće, u nepoznatom pravcu. Majka Amira kaže kako ne zna gdje bi se njena kćerka mogla nalaziti.

Dženana je rođena 24.09.1996.godine u Sarajevu.

Karakteristike:

Visina oko 155 cm, razvijenost - srednje tjelesne građe, lice - okruglo, čelo - normalno, oči - smeđe boje, zubi - uredni svi, kosa crne boje - duža, osobnih znakova - nema. Prilikom odlaska Dženana je na sebi imala majicu kratkih rukava - zelene boje sa bijelom kragnom, plave helanke i sive patike.

Postupak:

U slučaju pronalaska Bešić Dženane neophodno je odmah obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na broj telefona: 033 474 000, Operativni centar na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu.

 

Ne propustite