Sedam godina živjela u kovčegu: Ispovijest žene koja je preživjela pakao svakodnevnog silovanja i mučenja

Šokantno!
Sedam godina živjela u kovčegu: Ispovijest žene koja je preživjela pakao svakodnevnog silovanja i mučenja
Žena koja je bila zatvorena u drvenu kutiju, silovana i konstantno mučena sedam godina, ispričala je svoju užasavajuću priču o stravičnom iskustvu koje je prošla. Kolin Sten imala je samo 20 godina kada je peške krenula kod svoje drugarice na žurku. Tada je naletila na Kameron i Dženis Huker koji su je oteli 19. maja 1977. i čuvali je sve do 1984. godine. Ona je tada uspela da pobjegne uz pomoć Dženis, koja je i kasnije na sudu svjedočila protiv svog supruga.

Žena koja je bila zatvorena u drvenu kutiju, silovana i konstantno mučena sedam godina, ispričala je svoju užasavajuću priču o stravičnom iskustvu koje je prošla.

Kolin Sten imala je samo 20 godina kada je peške krenula kod svoje drugarice na žurku. Tada je naletila na Kameron i Dženis Huker koji su je oteli 19. maja 1977. i čuvali je sve do 1984. godine. Ona je tada uspela da pobjegne uz pomoć Dženis, koja je i kasnije na sudu svjedočila protiv svog supruga.

Žena koja je bila zatvorena u drvenom lijesu, silovana i mučena punih sedam godina, od 1977. do 1984. godine, ispričala je priču o paklu koji je prošla.

2fdb89654812454cbd46

Colleen je vjerovala kako je riječ o dobrim ljudima, a dodatno povjerenje ulijevala im je beba koja je bila s njima u automobilu. Nakon pola sata vožnje, Cameron je skrenuo s ceste i zaustavio automobil, zaprijetio Colleen nožem, stavio joj povez na usta, zavezao ruke i stavio drvenu kutiju na glavu.

- Mislila sam da ću umrijeti - prisjeća se Colleen.

Nakon toga su je odvezli u svoj dom u Red Bluffu u Kaliforniji i strpali u drveni sanduk nalik lijesu, koji su držali pod krevetom.U njemu je provodila i po 23 sata na dan. Kasnije su je preselili u drugi kovčeg u podrumu. Nakon što bi je pustili van, nesretnu ženu su silovali i mučili. 

Cameron ju je upozorio da je član bande "The Company" i da će je, u slučaju da pokuša pobjeći, pronaći i ubiti. Prisilio ju je da potpiše ugovor u kojem stoji da je rob njegove bande, piše Sun.

- Cameron Hooker mi je govorio da je on vlasnik moga tijela i duše.

Manijak ju je bičevao, spaljivao, mučio elektro-šokerom.. Najbizarnije u cijeloj priči je da je nakon 3-4 godine Hooker odveo Colleen u posjet svojoj obitelji. Međutim, ona je već tada bila pod punom kontrolom Hookerovih i roditeljima je objasnila da se pridružila nekoj sekti.

Colleen je kazala što joj se motalo po glavi dok su je zlostavljali.

02e2a0160a73ab3c37da

- Naučila sam izgubiti se u svojim mislima. Fokusirala sam se na lijepe uspomene i ljude koje volim. Samo pobjegnete od stvarnosti i odete negdje gdje se osjećate ugodno i sigurno, negdje gdje ste sretni - dodaje Colleen.

U avgustu 1984. Coleen je uz pomoć Janice uspjela pobjeći. Nakon nagodbe s policijom, Janice je dobila imunitet i pristala svjedočiti protiv supruga koji je osuđen na 104 godine zatvora.


Tijekom suđenja, vještaci su sumnjali da Colleen pati od štokholmskog sindroma, kada se žrtve počnu poistovjećivati sa svojim zlostavljačem zbog visoke razine stresa koji su proživjeli. Vjeruje se kako je Colleen počela osjećati empatiju prema Hookerima svaki put kad bi joj pokazali i najmanji znak pažnje.

Colleen sada živi u Kaliforniji. Život joj je, kaže, postao prelijep otkako se uspjela osloboditi okova svojih otmičara.


- Jednom kad ste slobodni, kao da su vam sva vrata otvorena - zaključuje Colleen.

Njezina tragična sudbina pretočena je dokumentarni film nazvan "Djevojka u kutiji".

 

 

Ne propustite