Koldžo za Novi.ba: Iza mojih riječi ne stoje isprazna obećanja, iza mojih riječi stoje djela [VIDEO]

Bosna i Hercegovina
Koldžo za Novi.ba: Iza mojih riječi ne stoje isprazna obećanja, iza mojih riječi stoje djela [VIDEO]
Općina Novo Sarajevo je, prema svim pokazateljima, tvrdi njen načelnik Nedžad Koldžo najpoželjnija Općina za stanovanje u cijeloj Bosni i Hercegovini. Koldžo je inače i kandidat koalicije SDA - SBB za načelnika ove Općine naredne dvije godine.

Općina Novo Sarajevo je, prema svim pokazateljima, tvrdi njen načelnik Nedžad Koldžo najpoželjnija Općina za stanovanje u cijeloj Bosni i Hercegovini. Koldžo je inače i kandidat koalicije SDA - SBB za načelnika ove Općine naredne dvije godine. 

Kako je za Novi.ba kazao iza njegovih riječi stoji hiljadu i 100 projekata stoga, bez sumnje, očekuje još jednu pobjedu na lokalnim izborima. "Samo glasom za mene, kao kandidata koalicije SDA-SBB mislim da građani Novog Sarajeva dobijaju sigurnost u realiziaciju svih onih projekata koji su započeti, te sigurnost da ćemo nastaviti raditi na  uljepšavanju i unapređenju ovog našeg životnog prostora" - tvrdi Koldžo. 

U nastavku pogledajte kompletan intervju, koji je za Novi.ba dao Nedžad Koldžo, načelnik Općine Novo Sarajevo i kandidat SDA-SBB za prdstojeće izbore. 

video: Amer BEGANOVIĆ

 

Ne propustite