Kate Middleton otkrila: Potajno bih htjela biti mladi poljoprivrednik

Praktična žena
Kate Middleton otkrila: Potajno bih htjela biti mladi poljoprivrednik
O čemu sanja supruga princa Velike Britanije?

O čemu sanja supruga princa Velike Britanije?

Na svojoj velikoj turneji po Cornwallu simpatična vojvotkinja posjetila je udrugu Wadebridge Young Farmers za mlade poljoprivrednike i popričala s 15-godišnjom Beaom Hodge koja je Kateine riječi prenijela novinarima. 

Slavna mama rekla je kako potiče 3-godišnjeg Georgea i 1-godišnju Charlotte da nauče bitne stvari o zemlji i uzgoju povrća u njihovom domu na selu u Norfolku. 

"Želi da djeca nauče o poljoprivredi i jabukama u vlastitom vrtu. Uči Georgea o razlici između ječma i pšenice i uzgoju svega što imaju na imanju.", prenosi People. 

"Potajno bih htjela da sam mladi poljoprivrednik", rekla je Kate djevojčici. 

Ranije tog dana, William i Kate posjetili su lokalne poduzetnike u Cornwallu i probali domaći whiskey, a zatim su se zaputili na plažu kako bi podržali  "Wave Project".

"Wave Project" potiče djecu da se bave surfanjem kako bi odagnali tjeskobu i poboljšali kvalitetu svog života fokusirajući se na sport. 

Princ William otkrio je kako obožava surfanje i da mu je žao što nije ponio kupaće gaćice.

Kate je žene još jednom oduševila odličnhom, ali skromnom modnom kombinacijom - obukla je hlače iz GAP-a koje koštaju oko 25 funti i cipele u kojima smo ju već puno puta vidjeli.

Ne propustite