Majka teško bolesne djevojčice: Billy Agić je prevarant

Vijesti
Majka teško bolesne djevojčice: Billy Agić je prevarant
Jučer je Bosnom i Hercegovinom odjeknula informacija kako komičar Billy Agić namjerava prodati svoj automobil kako bi pomogao bolesnoj djevojčici Nejli Suljkanović. Nejla boluje od rijetkog poremećaja (Rettov sindrom) mozga, te je za njeno liječenje pokrenuto nekoliko humanitarnih akcija, u koje se uključio i Agić.

Jučer je Bosnom i Hercegovinom odjeknula informacija kako komičar Billy Agić namjerava prodati svoj automobil kako bi pomogao bolesnoj djevojčici Nejla Suljkanović.

Nejla boluje od rijetkog poremećaja (Rettov sindrom) mozga, te je za njeno liječenje pokrenuto nekoliko humanitarnih akcija, u koje se uključio i Agić.

Kako smo jučer pisali, Agić je odlučio prodati automobil Golf 7 koji je kupio prije četiri mjeseca, kako bi pomogao sapašavanju Nejle.

"Operacija košta 12.000 eura i nismo uspjeli sakupiti sav novac i zbog toga sam se odlučio na ovaj korak. Auta i lima će da bude, ali ljudski život mi je preči od komada lima. Neka svi kažu da sam lud, ali ovo je moja odluka! Radije ću voziti Golfa dvojku dizela i znati da sam jednoj djevojčici spasio život nego voziti sedmicu i biti sebičan", napisao je Billy Agić u svom statusu na Facebooku.

Međutim, čini se kako Billy ipak nema čiste namjere.

Barem tako tvrdi Nejlina majka Selma, koja je Agića optužila na prevaru.

Selma Suljkanović tvrdi da novac od Agića nikada nije dobila, te da ih je ovaj komičar prevario. Selma tvrdi kako se Billy Agić oglušio na sve pozive da donese prikupljeni novac, te da joj se ne javlja na pozive.

Billy Agić, očito ljut, odlučio je odgovoriti na ove optužbe na Facebooku sljedećim riječima: 

"Dok sam se trzao da ovoj majci pomognem da joj ozdravi dijete bio sam dobar a sad kad sam stavio da i auto prodajem ona ostavlja komentare zašto nisi to ranije uradio? Da nije žalosno bilo bi smiješno. Definitivno najčudnija situacija ikad koji sam ikad radio u svom životu. Pa meni neko da hoće dati biciklo u životu ja bih mu bio zahvalan. Ali ima nas svakakvih. Nažalost...", napisao je Agić.

 

Ne propustite