Bijesni Bandić dao nevjerojatan intervju, evo najluđih izjava

Region
Bijesni Bandić dao nevjerojatan intervju, evo najluđih izjava
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dao je intervju u emisiji RTL Danas, kojeg je vodila voditeljica Mirjana Hrga. Ona se ponovno odlučila na prilično agresivan pristup, što nervoznom Bandiću nikako nije išlo na ruku pa su gledatelji svjedočili njegovim ljutitim ispadima i izjavama.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dao je intervju u emisiji RTL Danas, kojeg je vodila voditeljica Mirjana Hrga. Ona se ponovno odlučila na prilično agresivan pristup, što nervoznom Bandiću nikako nije išlo na ruku pa su gledatelji svjedočili njegovim ljutitim ispadima i izjavama.

Objašnjenja na pitanja voditeljice ponekad su bila totalno zbunjujuća i nelogična.

"Ankete netko naruči, netko plati, netko pročita, a ja nemam vremena ni za jedno, ni za drugo, ni za treće. Nikad nisam radio ankete. Ja nemam ankete. Ja imam pet mandata u Saboru. Mene interesira smjer Hrvatske", rekao je Bandić na pitanje kako misli postati premijer s tri mandata koje mu predviđaju ankete.

"Mene mandati ne interesiraju. Mene interesira smjer Hrvatske kuda će krenuti. U Hrvatskoj nema čovjeka s većim referencama, energijom, znanjem, vizijom, širinom od Milana Bandića. Ako ćemo govoriti o anketama, onda pozovite nekog drugog. Ako želite razgovarati s budućim hrvatskim premijerom o smjeru Hrvatske, onda sam na raspolaganju", nastavio je zagrebački gradonačelnik te priznao da je spreman koalirati i s crnim vragom.

"Figurativan sam bio. Da, i sa crnim vragom za boljitak hrvatske države. Ja sam veći socijaldemokrat od ovog vodstva SDP-ovog. Ja sam SDP osnivao i jedan sam od najzaslužnijih što je stranka opstala. A kad se nisam slagao s odlukama vodstva, otišao sam svojim putem."

Na činjenicu da mu mnogi prigovaraju što gradonačelničku poziciju koristi kako bi stekao prednost na parlamentarnim izborima Bandić je rekao:

"Najbolje bi bilo da me ubiju, da me nema. Što bih trebao, zamrznuti funkciju? Ja sam uzeo godišnji odmor i radim svoj posao."

Tokom cijelog intervjua Bandić je voditeljicu prekidao i ušutkavao, odbijao je i kazati koje će biti prve tri stvari koje će napravit ako dođe na vlast. Također ju je upitao i zašto ga mrzi.

"Prvo, ja nikad neću doći na vlast. Mogu samo biti u funkciji da služim građanima ove zemlje, kao što služim u Zagrebu. Ja vlast poimam kao služenje građanima, servis građanima i logistika poduzetnicima".

Ne propustite