Memija za Novi.ba: Švicarska ima kvalitet, ali mi se nadamo pobjedi

Fudbal
Memija za Novi.ba: Švicarska ima kvalitet, ali mi se nadamo pobjedi
Kerim Memija, mladi reprezentativac BiH, je za naš portal pred današnju kvalifikacionu utakmicu sa Švicarskom iznio svoje mišljenje o istoj, kao i očekivanje od nastavka sezone Premijer lige BiH.

Kerim Memija, mladi reprezentativac BiH, je za naš portal pred današnju kvalifikacionu utakmicu sa Švicarskom iznio svoje mišljenje  o istoj, kao i očekivanje od nastavka sezone Premijer lige BiH.

Memija je istako da su Švicarci kvalitetna ekipa koja ima mnogo dobrih individualaca, ali on ističe da će sa savojim saigračima ići na pobjedu, prvu u ovim kvalifikacijama.

''Očekuje nas jedna jako teška utakmica, Švicarska ima veoma jaku momčad, sam mnogo dobrih i kvalitetnih pojedinaca, međutim, mi se ne predajemo, nego ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu, i tako po prvi put u kvalifikacijama stignemo do punog plijena.''

Kerim se nada da će Željezničar konačno proigrati, te da će Plavi uspjeti da nadomjeste bodovni deficit, i vrate se u vrh tabele.

''Teška je situacija, nisam bio sa ekipom na ovim mini pripremama, ali se čujem sa svojim saigračima, i prema njihovim riječima stičem utisak da su mnogo radili u ovom periodu. Ja se za koji dan priključujem ekipi, a već u subotu nas čeka utakmica sa Krupom, koju moramo dobiti. Međutim, nije da moramo dobiti Krupu, već ćemo morati ostvariti nisz pobjeda da bismo nadoknadili bodovni deficit, i vratili se u vrh tabele, jer Željo zaista tamo pripada.''

 

Ne propustite