Modrić: Nevjerojatno koliko možemo promašiti!

Fudbal
Modrić: Nevjerojatno koliko možemo promašiti!
Hrvatski su nogometaši bili razočarani nakon remija 1:1 s Tuskom, u utakmici u kojoj su sasvim nadigrali suparnika.

Hrvatski su nogometaši bili razočarani nakon remija 1:1 s Tuskom, u utakmici u kojoj su sasvim nadigrali suparnika.

Luka Modrić: "Što to vrijedi kad je na kraju za nas negativan rezultat. Zaslužili smo puno više, bili puno bolji, imali bezbroj šansi, nismo zabili i izgubili smo dva velika boda. Tužni smo jer smo odigrali doista dobro, koliko se to moglo u ovakvom ambijentu. Ali, kad ne zabiješ, teško možeš pobijediti."

"Teško je u takvom ambijentu, to nisu nogometni uvjeti, više se osjeća kao trening. Što je tu je, bez obzira na sve, dali smo maksimum, dobro odigrali, ali nismo zabili, a Turci su zabili sretno iz odbijanca, a u cijeloj utakmici imali su jedan-dva udarca iz daljine i branili se."

"Nitko nam nije kriv nego mi samo što nismo zabili..."

"OK su bili Turci, ali mi smo bili puno bolji. Nažalost, teško je nešto pametnije reći, nego nevjerojatno je koliko šansi možemo promašiti!"

Lovre Kalinić: "Eto, 1:1 njima izgleda kao realan rezultat, nama je nerealan jer imali smo 5-6 vrhunskih prilika, stative, 2-3 vrhunske obrane njihovoga golmana... Nije ugodnio ni lako igrati bez publike, stvarno je teško igrati u takvoj atmosferi, ali svi smo dali maksimum."

Šime Vrsaljko: "Veseli što smo dobro igrali, bilo je puno pozitivnih stvari, mada smo mogli puno više. Nećemo sad žaliti, dobro smo igrali s obzirom na ambijent. Bili smo puno bolji, to se vidjelo. Nastavimo li ovako, ne moramo se bojati ničega!"

Ne propustite